fbpx

Provision a ales Novensys pentru implementarea solutiei Microsoft Dynamics CRM

Novensys a semnat un contract de implementare pentru solutia Microsoft Dynamics CRM cu Provision, companie lider in distributia cu valoare adaugata pe piata de solutii de securitate a informatiei, echipamente de retea, solutii de virtualizare si stocare a datelor. Implementarea are in vedere sustinerea activitatilor de vanzari, marketing si service ale companiei, scopul principal fiind de planificare si eficientizare a activitatilor specifice.

„In urma cu mai multi ani am colaborat cu Novensys, initial fiindu-ne clienti pentru o solutie de securitate a datelor. S-a construit un parteneriat de succes, asa incat, regasind ulterior Novensys printre partenerii certificati Microsoft pentru implementare CRM, am preferat sa colaboram cu Novensys pe acest proiect”, declara Andreea Harza, Business Unit Manager Provision.

Colaborarea cu Provision a inceput cu analiza initiala si definirea necesitatilor companiei, precum si implementarea programului pilot, ceea ce a ajutat la estimarea reala atat a dezvoltarilor necesare, cat si a timpului necesar pentru implementarea propriu-zisa. Fiind o solutie personalizata pentru profilul companiei Provision, in zona de service s-a folosit de asemenea si un add-on, eService Accelerator. Acesta permite expunerea incidentelor sau tichetelor de service de catre clientii Provision prin intermediul unui portal accesat pe internet. Astfel, in baza unor conturi de utilizatori, partenerii Provision vor putea sa se conecteze in timp real si sa anunte incidentele aparute, acestea replicandu-se automat si in CRM-ul intern al Provision. „Analiza initiala ne-a ajutat sa definim clar ceea ce ne dorim prin aceasta implementare si am incredere ca va fi o implementare de succes”, a mai declarat Andreea Harza, Business Unit Manager Provision.

“Impreuna cu partenerul nostru Provision am avut ocazia sa aplicam o abordare optima, si anume de a incepe proiectul cu un contract separat de analiza. Avantajele acestei abordari tin de faptul ca avem ocazia de a defini foarte bine procesele interne de activitate si de a stabili extrem de clar scopul proiectului de implementare inainte de inceperea acestuia. Astfel, se pot elimina riscurile legate de incertitudinea scopului, dimensionarea proiectului sau investitia totala”, mentioneaza Alexandru Radu, Senior Account Manager Retail in cadrul Novensys.

Din 2004 Novensys Corporation deruleaza un parteneriat de succes cu Microsoft, in ultimii doi ani Novensys situandu-se pe primul loc in clasamentul partenerilor in ceea ce priveste implementarile de solutii de business in Romania. Echipa de specialisti a Novensys este la ora actuala una dintre cele mai largi si competente echipe din ecosistemul de parteneri locali ai Microsoft. Din echipa Novensys fac parte consultanti si dezvoltatori cu peste 10 ani de experienta in Romania si Europa. Novensys se mandreste cu prezenta in echipa a primului trainer roman pentru Microsoft CRM.

Oferta promovata de Novensys are la baza un portofoliu integrat de solutii pentru managementul informatiei si se bazeaza pe principiul complementaritatii si al integrarii celor mai bune solutii de la cei mai buni dezvoltatori la nivel international. Compania Novensys a transformat acest concept de business intr-un real succes in piata, oferind clientilor toate beneficiile unui furnizor complet si integrat de solutii end to end.

VIDEO – http://www.youtube.com/watch?v=SZlSPwkEPJI