fbpx

Proteine pentru masa musculara

Proteinele iti pot aduce o serie de beneficii foarte importante, de acea le poti avea mereu in vedere. Probabil ca deja ai auzit despre faptul ca multi sportivi apeleaza la aceste proteine masa musculara pentru a-si imbunatati forma fizica. Chiar daca iti doresti cele mai bune rezultate, trebuie sa ai in vedere faptul ca proteina nu iti vine doar din suplimente, ci trebuie sa consumi ceva mai multe proteine, care pot fi adaugate din fasole, carne, oua, dar si din soia.

Proteina din zer este o solutie la care trebuie sa te gandesti pentru ca aceasta iti ofera o multime de beneficii pentru organismul tau.

Ce este proteina pentru masa musculara din zer?

 Zerul este considerat a fi o proteina completa pentru ca include toti cei noua aminoacizi. Acesta este obtinut in momentul in care branza a fost separata de lapte, ramanand in urma un lichid numit zer. Concentratul proteic din zer are un nivel scazut de grasimi, dar si de glucide, in functie de concentratie. Concentratele proteice din zer inferioare pot avea pana la 30% proteine, iar cele superioare pot atinge pana la 90%.

Izolatele proteice din zer sunt cele mai procesate produse, eliminandu-se toata grasimea si lactoza si obtinandu-se cel putin 90% proteine. Daca obisnuiesti sa tii evidenta glucidelor si a grasimilor, atunci aceste izolate pot fi solutia cea mai buna pentru tine. Ele sunt usor de digerat, de aceea daca ai probleme cu digestia, acestea pot fi o solutie buna pentru tine. Proteinele hidrolizate sunt si printre cele mai scumpe dintre proteinele din zer. Proteinele de masa musculara sunt utilizate ca suplimente proteice medicale pentru ca sunt si usor de digerat.

Suplimentele din zer au o eficienta foarte buna, acestea reusind sa va creasca semnificativ rezistenta. Proteinele din zer reusesc sa imbunatateasca performantele atletice, de aceea daca obisnuiesti sa faci mult sport, atunci ele pot fi o solutie buna pentru tine.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l stii despre proteinele pentru masa musculara este ca daca esti o persoana activa, atunci metabolismul ti-a crescut considerabil. In acest caz, iti va fi foame mult mai des. Incearca sa mananci cat mai sanatos, optand mereu pentru gustarile sanatoase. Consumul de proteine din zer este important pentru ca reuseste sa controleze foarte bine zaharul din sange. Combinatia de alimente care contin zahar cu proteinele din zer este importanta, fiind chiar si recomandata de medici, de aceea poti apela la aceasta combinatie pentru a mai reduce poftele de mancare.

Protinele sunt importante si pentru faptul ca reusesc sa intareasca sistemul imunitar. Toti antioxidantii care se gasesc in acetse proteine ajuta la mentinerea sanatatii celulelor. Daca ai celule sanatoase, atunci ai si un corp sanatos, precum si un sistem imunitar puternic.

Zerul mai este apreciat si pentru faptul ca reuseste sa reduca stresul, ajutand in acelasi timp si inima. Shake-urile proteice din zer reusesc sa scada semnificativ tensiunea sistolica, dar si pe cea diastolica. Zerul ajuta mult si persoanele cu un nivel ridicat al colesterolului. Daca si tu esti o persoana cu un colesterol ridicat, atunci aceste proteine din ser sunt benefice pentru tine.