fbpx

Propunerile SOFIAMAN pentru sarbatori de poveste

Pentru un sfârşit de an de poveste, designerii brandului românesc recomandă modele în nuanţe de roşu şi verde cu imprimeuri inspirate de anotimpul rece: reni, spiriduşi sau pinguini. Pantalonii în dungi sau carouri se află şi ei pe lista must – have a acestui sezon. Pentru cei mici, părinţii pot alege chiar şi modele de body-uri sau rochiţe de Crăciuniţă sau Crăciunel.
Totodată, roşul elegant de Burgundia este propunerea LISCA pentru lenjeria intimă perfectă pentru perioada sărbătorilor. Cu sau fără push – up, modelele de sutiene reuşesc să îmbine perfect confortul cu eleganţa şi feminitatea.

Produsele SOFIAMAN şi LISCA se găsesc în magazinul online SOFIMAN, cât şi în cele 8 magazine SOFIMAN din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.
————————————————————————————————————————————-
SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

LISCA este brandul internaţional de costume de baie şi lenjerie intimă, fondat în 1955 în Slovenia. Cu o atenţie ridicată faţă de calitatea produselor şi a proceselor de fabricaţie, LISCA oferă modele ce vin în întâmpinarea nevoilor de frumuseţe, atractivitate şi încredere în sine ale femeilor din toată lumea. Produsele LISCA sunt disponibile în România exclusiv în reţeaua de magazine SOFIAMAN.