fbpx

Promovarea pe Facebook contribuie la succesul afacerii tale

In prezent orice afacere trebuie sa fie promovata in Social Media, mai ales pe Facebook. De la multiplele optiuni de promovare pana la grupuri cu mii de oameni, Facebook are o sumedenie de unelte care daca sunt folosite eficient vor creste numaidecat vizibilitatea unei afaceri in online si nu numai.

O prezenta solida pe Facebook te ajuta  Agentia Fortin sa ajungi la noi potentiali clienti si sa cresti o afacere fara stres. Instrumentelede promovare Facebook sunt eficiente si te ajuta sa targhetezi corect o audienta specifica. Poti targheta in functie de locatie, varsta, sex sau interese si poti ajunge la oamenii care sunt cu adevarat interesati in produsele sau serviciile pe care o afacere le poate oferi.

Creste afacerea cu promovare Facebook

O afacere are nevoie de un specialisti    acest lucru este valabil mai ales pentru ca in prezent traficul organic a scazut considerabil si nu aduce o evolutie relevanta in cresterea unei afaceri, in special atunci cand trebuie creata o audienta noua, potential interesata de afacerea in cauza. De-a lungul timpului, tacticile de promovare pe Facebook s-au schimbat, insa, din fericire, cand vine vorba de marketing pe retelele de socializare, Facebook ofera mai mult decat orice alta retea de socializare in ceea ce priveste alternativele de a ajunge la o noua audienta, potrivita pentru afacerea ta.

Postarile sponsorizate au un potential mare de directionare si optiuni care iti permit sa ajungi la noi segmente de public pentru impresii sau pentru a creste baza de clienti si numai. De exemplu, unul dintre tipurile de audienta creata prin campanii sponsorizate te ajuta sa ajungi la noi oameni relevanti pentru afacerea ta folosind o lista de emailuri existenta, de vizitatorii ai site-ului sau o baza de clienti. Strategia de publicitate folosita pe Facebook de catre Hawke Media a inceput cu acest pas si le-a adus un profit de 4 ori mai mare fata de ceea ce au cheltuit pentru reclama efectiva.

Este evident ca in prezent afacerile care doresc sa capete sau sa isi cultive notorietatea au nevoie sa se angajeze in permanenta in contact cu publicul lor tinta, iar Facebook reprezinta in acest sens canalul media cel mai potrivit pentru acest demers.

Foloseste eficient metodele de promovare Facebook organice

Desi nu te poti baza in zilele noastre pe reach-ul organic pentru ca de obicei este extrem de mic, poti utiliza anumite metode organice de promovare Facebook, cum ar fi grupurile de Facebook sau promovare prin intermediul micilor influenceri. Aceste metode ajuta la vizibilitatea afacerii in online, insa pentru a avea cu adevarat succes nu te poti baza doar pe ele. De aceea, trebuie folosite in tandem cu campanii sponsorizate si crearea de content cat mai interesant pentru audienta potentiala a afacerii.

Cum sa promovezi o afacere pe Facebook?

De indata ce strategia de promovare Facebook este bine pusa la punct, iar metodele organice sunt folosite in acelasi timp cu cele sponsorizate, vei obtine mai mult trafic si awareness si vei vedea in timp real cum audienta incepe sa creasca si sa iti aduca din ce in ce mai multe conversii.

Strategia de promovare pe Facebook trebuie sa fie eficienta in ceea ce priveste comunicarea si vanzarea, de aceea ideal este sa apelezi la o agentie. Agentia Fortin iti pune la dispozitie aici  o echipa de profesionisti care creeaza in online spatiul perfect pentru ca afacerea ta sa creasca si sa fie cu adevarat una de succes!