Promovare unitate de cazare gratuit

Daytime.ro este un proiect nou care isi doreste sa promoveze turismul in Romania si vine in intampinarea proprietarilor de pensiuni, hoteluri, cabane, vile, oferindu-le posibilitatea crearii unui cont prin intermediul caruia sa ofere turistilor informatii cu privire la unitatea de cazare.

Platforma online creata pentru a veni in ajutorul proprietarilor de stabilimente turistice ofera posibilitatea introducerii de date de contact, date privind
localizarea, prezentarea unitatilor de cazare, tarifele, facilitatile sau ofertele speciale puse la dispozitia turistilor, avand oricand posibilitatea de a modifica sau sterge datele introduse.

Pentru mai multe informatii privind crearea unui cont in vederea promovarii unitatii dumneavoastra de cazare, va rugam sa accesati:

http://www.daytime.ro/promovare-cazare/

Durata de verificare si aprobare a unei unitati de cazare este de maxim 24 de ore dupa ce au fost introduse toate informatiile solicitate.

Echipa noastra tanara, pasionata de domeniul turismului este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi suport daca intampinati probleme in adaugarea unitatii de cazare.