Promovare online prin comunicate de presa si articole

4 august 2013

Promoafaceri.com continua compania: doi ani de publicitate online, la pret de unul. Campania este valabila pana in 17 septembrie 2013 si se adreseaza partenerilor Promoafaceri, cat si firmelor care doresc o promovare in mediul online.

Firmele care opteaza pentru unul din pachetele de promovare online, Gold, Silver sau Bronze se vor bucura de facilitatile oferite de acesta timp de doi ani. Dupa expirarea celor doi ani, firma ramane activa pe Promoafaceri, pe durata nedeterminata, fara costuri suplimentare.

Avantajele alegerii unuia dintre cele trei oferte: postare nelimitata de produse si servicii si afisarea lor, prin rotatie, pe prima pagina si in categoria inscrisa, galerie de imagini si video fara limite, promovare prin comunicate de presapublicare articole din business si domenii conexe, promovare evenimente si publicitate online prin banner-e, prezentare oferte de pret, cataloage, date tehnice si alte documente relevante de prezentare a firmei. Se asigura afisare in toate paginile din site, link dofollow spre site-ul firmei, promovare prin newsletter, retele sociale, RSS Feed,optiune promovare online prin interviuri, vizibilitate si prioritate in cautari.

Proiectul Promoafaceri sprijina firmele si persoanele fizice care doresc sa profite de avantajele promovarii online. Fiind un site web de business, oferim multiple instrumente de promovare online.

Echipa Promoafaceri.com