Promovare online evenimente publicare comunicate de presa si articole o campanie Promoafaceri

Promoafaceri.com a lansat compania: doi ani de publicitate online, la pret de unul. Campania este valabila in perioada 13 martie 2013 – 13 iunie 2013. Ne adresam atat partenerilor Promoafaceri.com, cat si firmelor care doresc sa ni se alature.

Timp de trei luni, firmele care aleg un pachet de promovare Gold, Silver sau Bronze se vor bucura de facilitatile oferite de acesta timp de doi ani. Dupa expirarea celor doi ani, firma ramane activa pe promoafaceri.com, pe durata nedeterminata, fara costuri suplimentare.

Avantajele alegerii unuia dintre cele trei oferte: postare nelimitata de produse si servicii si afisarea lor, prin rotatie, pe prima pagina, galerie de imagini si video fara limite, publicare comunicate de presa, publicare articole din business si domenii conexe, promovare evenimente si publicitate online prin banner-e pentru evenimentul promovat , prezentare oferte, cataloage si brosuri de prezentare a firmei. Se asigura afisare in toate paginile din site, link dofollow spre site-ul firmei inscrise, promovare prin newsletter, retele sociale, RSS Feed, promovare online prin interviuri, vizibilitate si prioritate in cautari.

Proiectul Promoafaceri.com a fost lansat in februarie 2010 cu scopul de a sprijini firmele si persoanele fizice care doresc sa profite de avantajele promovarii online. Fiind un site web de business, oferim multiple instrumente de promovare online.

Echipa Promoafaceri.com