Promotii de toamna la papetarie si birotica

Pana la sfarsitul acestei luni peste 100 de produse de papetarie participa la promotia 5+1: creioane mecanice, pixuri Schneider, gume de sters, ascutitori, mine de pix si de creion, plicuri, banda adeziva, caiete, lipici, dosare, notes-uri adezive, caiete, pixuri, markere, caiete studentesti, clipboard si multe alte produse.
Astfel, pentru 5 produse de papetarie de acelasi tip achizitionate, pe cel de-al saselea il primesti cadou.
Mai mult, pentru ca am facut o pasiune pentru birouri organizate, pe langa papetarie de calitate, am pregatit pentru tine seturi de birou care sa te ajute sa iti faci munca la birou mai placuta. Iti recomandam Seturile de birou Isis Cristal si Carat, pachetul de etichetare Dymo, pachetul de curatenie, dar si pachetul de papetarie pentru secretariat. Le gasesti pe toate pe papetarie ro.
Toamna se numara totodata conferintele. Iar pe papetarie.ro gasesti la indemana solutii istete de etichetare, personalizare, afisare: ecusoane, sisteme de afisare Tarifold si Infoflex, buzunare autoadezive de la 3L. Toate pentru un eveniment reusit! In plus gasesti o gama larga de produse pe care le poti personaliza: pixuri, mape de prezentare personalizabile, creioane si caiete care sa faca evenimentul tau memorabil pentru participanti.
Poti plasa comanda ta cu usurinta online, iar la comenzi de peste 125 lei, beneficiezi de livrare gratuita.
Nu uita: in fiecare zi apar promotii noi pe papetarie.ro. Fii in permanenta conectat!
Despre Papetarie.Ro
Papetarie.ro este un magazin online care comercializeaza in jur de 1.000 de produse de papetarie, din categorii precum: instrumente de scris, arhivare, organizare a biroului, creare documente, afisare, accesorii PC si mobilier de birou.

Papetarie.ro este un magazin de incredere, avand certificarea Trusted, iar in noiembrie 2011 a castigat premiul “Cel mai bun magazin online” in categoria Birotica si Papetarie la Gala Premiilor eCommerce.

Cu Papetarie.ro scapi ieftin si sigur de-o grija!