Promotie la service biciclete si super reduceri in magazin la Hypersport

9 decembrie 2014
Autor:
Silkweb

Un proverb vechi romanesc spune ca "Omul intelept isi face iarna car si vara car". Altfel spus, este bine ca pentru fiecare anotimp sau sezon din an sa fii pregatit din timp, cu mijloacele de transport pregatite. Si chiar daca pentru multi dintre noi bicicleta nu este doar un mijloc de transport, ci o parte a vietii noastre, ceva mai mult decat un simplu sport, atentia pe care trebuie sa i-o acordam trebuie sa fie pe masura. De aceea, la Hypersport Bucuresti, in aceste luni de iarna, la trecerea intre 2014 si 2015, ai o super oferta:

PROMOTIE la SERVICE BICICLETE
REVIZIE GENERALA BICICLETA LA DOAR 30 DE LEI !!!

Service-ul/magazinul Hypersport este situat in Bucuresti, strada Nicolae G. Caranfil 34.

Locatie in zona curata, accesibila, usor de ajuns cu metroul sau cu masina si cu multe optiuni de parcare. Locuri de parcare: de obicei gasiti chiar in fata magazinului, la sosea sau pe breteaua paralela. In caz de aglomeratie mare, sunt locuri chiar in spatele magazinului.

Promotia ce se desfasoara intre 15 decembrie 2014 si 31 ianuarie 2015 vine astfel ca un adevarat sprijin fata de toti cei pasionati de biciclete; unii dintre acestia le folosesc si pe timpul iernii, in vreme ce altii asteapta venirea primaverii pentru a se bucura de temperaturile pozitive.

Iar daca de acest aspect ne-am ocupat, merita sa scoatem si evidenta si celelalte vesti pozitive:
Fie ca ne vizitati in sediul fizic de la adresa de mai sus, fie consultati oferta online a magazinului nostru, veti avea sansa sa profitati de preturi speciale pentru o gama variata de piese, componente, accesorii si echipamente de bicicleta
Astfel, lista de reduceri include: trainere, sei, mansoane, rucsaci, casti de bicicleta, pantofi, stopuri luminoase sau faruri, manusi si chiar si biciclete complete (mountain bikes, road bikes si bmx).

Pentru informatii suplimentare intra acum pe site si convinge-te singur - www.hypersport.ro !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram