fbpx

Promed Impex Ca sa nu te mai roada nimic

Ai nevoie de servicii de deratizare profesionale la preturi accesibile? Promed Impex vine in sprijinul tau pentru a asigura un mediu curat si igienizat. Promed Impex, cu sediul in Bucuresti ofera servicii de deratizare si dezinsectie atat pentru spatiile de locuit, cat si pentru cele deschise. Operatiunile de dezinsectie si deratizare sunt absolut necesare pentru protejarea sanatatii, cu metode eficiente de combatere a daunatorilor. Aceste operatiuni sunt necesare pentru a proteja impotriva rozatoarelor si insectelor purtatoare de boli si microbi care iti pot pune in pericol sanatatea tie si familiei tale. Operatiunile de dezinsectie si deratizare pot fi efectuate in spatii deschise, gradinite, scoli, subsoluri si chiar in industria alimentara. Echipa Promed Impex utilizeaza substante eficiente si asigura servicii profesioniste si prompte.

Deratizarea este o actiune importanta intrucat rozatoarele sunt purtatoare de boli si, in plus, sunt aducatori de pagube economice. Rozatoarele reprezinta o amenintare in aceeasi masura atat pentru om, cat si pentru animale. Deratizarea se poate realiza in spatiile deschise sau inchise, deoarece rozatoarele se dezvolta oriunde gasesc conditii optime de supravietuire. Prin deratizare sunt eliminate rozatoarele cu ajutorul unor substante eficiente. Substantele folosite pentru combaterea rozatoarelor si a insectelor sunt avizate de Ministerul Sanatatii, nu sunt toxice pentru om si animale si sunt inodore.

Deratizarea se poate realiza preventiv si presupune impiedicarea patrunderii si stabilirii rozatoarelor in obiective, indepartarea surselor de apa si hrana pentru rozatoare, dar si distrugerea locurilor de adapostire pentru rozatoare. Dar exista si situatii in care combaterea este chimica prin amplasarea momelilor. Actiunea preventiva se realizeaza trimestrial in spatiile publice sau cu destinatie sanitara, invatamant si alimentatie si semestrial in celelalte spatii. Deratizarea previne si combate transmisia unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Rozatoarele pot transmite un numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale. Soarecii si sobolanii sunt rezervoare de infectie si vectori, raspandind boli ca febra aftoasa, bruceloza, trichineloza, antrax, toxiinfectii alimentare, si altele. La aceastea se mai adauga pagubele materiale provocate de animale, precum si faptul ca distrug, polueaza si deterioreaza multe alimente, instalatii, spatii, determinand ca pierderile provocate sa fie inestimabile. Deratizarea se realizeaza dupa evacuarea tuturor resturilor menajere alimentare, manipularea substantelor se face numai cu utilizarea unor manusi de protectie si a unui echipament adecvat, iar dupa o perioada de timp se strang cadavrele rozatoarelor si momelile ramase.

Pentru a evita aparitia si inmultirea rozatoarelor, se recomanda mentinerea curateniei in interiorul si exteriorul cladirilor, evitarea acumularii de apa in subsolul cladirilor, distrugerea de buruieni din jurul cladirilor, depozitarea corespunzatoare a resturilor menajere in tomberoanele cu capac. De asemenea, trebuie ca produsele sa fie depozitate pe gratare de lemn sau metal, in interiorul depozitelor si magaziilor si sa se evite depozitarea produselor in spatii deschise, fara un ambalaj corespunzator.

Potrivit legii, este recomandat ca deratizarea sa se efectueze la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna. Nu permite ca microbii si rozatoarele sa iti afecteze viata si sanatatea, apeleaza la serviciile de deratizare ale firmei Promed Impex.

S.C. PROMED IMPEX S.R.L.

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12
Fax: 021/ 230.10.10
Mobil: 0726.116.891
e-mail: [email protected]