fbpx

Proiector LED 10W cu senzor de miscare

Cand vine vorba de iluminatul spatiilor exterioare aceasta devine o necesitate pe care nu o putem ignora insa din pacate poate aduce cheltuieli importante in buget.
Nimeni nu isi doreste sa simta o diferenta uriasa marind factura la electricitate iar pentru acest lucru exista o solutie aceasta fiind reprezentata de alegerea aplasarii de proiectoare led.
Ce sunt Proiectoarele LED?
Foarte recent descoperita tehnologia pe baza de led a devenit in ziua de astazi foarte des utilizata in iluminarea tuturor spatiilor indiferent de marimea acestora fie ele stradale sau industriale.
Toate spatiile mari au nevoie de o iluminare puternica, care sa dureze si care sa nu prezinte costuri uriase in factura electrica de aceea amplasarea de proiectoare led este cea mai buna solutie.
Light Emitting Diodes sau mai pe scurt LED nu este altceva decat o componenta electrica care este responsabila de generarea luminii in momentul cand este strabatuta de curentul electric.
Un proiector led este format din mai multe leduri care genereaza o anumita cantitate de lumina.

Avantajele folosirii Proiectoarele LED
In general produsele cu led ofera multe avantaje, prin comparatie as putea spune ca acestea beneficiaza de o durata mai mare de viata comparativ cu produsele pe baza de incadescenta.
Ai fi surprins insa un prim avantaj pe care ni-l ofera amplasarea de Proiectoare led este economisirea banilor platiti pentru factura electrica.
Astfel vei consuma mai putina energie electrica cea ce inseamna ca vei economisi bani.
Un proiector led pentru exterior foloseste mai putini watti pentru acelasi nivel de lumina in comparatie cu becurile incandescente.
Un proiector led bun va rezista la fluctuatii mari de tensiune cat si la stingerile si aprinderile repetate.
Daca becurile traditionale ajung la o temperatura ridicata foarte repede ajungand “sa friga” acest lucru nu il vom intalni in schimb la proiectoarele cu led care nu emana caldura deloc.
Pretul poate fi privit si el drept un avantaj de aceea un Proiector LED 10W cu senzor de miscare reprezinta un real avantaj pentru buzunarul dvs.
Chiar daca achizitionarea de proiectoare cu led este mai costisituare la inceput cu timpul veti vedea ca aceasta reprezinta o adevarata investitie pe termen lung spre deosebire de becurile incandescente.