fbpx

Proiectoare LED de CALITATE premium la Electric Concept

proiectoare led

Ce trebuie sa cunoastem despre proiectoare LED

Acronimul „led” provine din sintagma engleza „diode de iluminare”, care se refera de fapt la o dioda semiconductoare cu caracteristici de emisie de lumina polarizata directa. In linii mari, acest tip de bec este de fapt o sursa de lumina de mica intensitate si este utilizat in principal pentru indicatorii luminosi ai echipamentelor.

Cu toate acestea, in ultimii ani, aceasta tehnologie a adoptat o varietate de forme de echipamente de iluminat, precum: benzi de iluminat, tuburi de lampa sau proiectoare LED.

Acestea sunt avantajele unui proiector premium

Cei mai multi oameni nu pot crede ca atunci cand instaleaza proiectoare cu LED-uri in curtea lor pentru a oferi iluminat, vor consuma mai putina lumina.
proiectoare led
Ideea este ca, comparativ cu noua generatie de LED-uri, consumul de energie al proiectoarelor cu LED este cu 50% mai mic decat restul sistemului de iluminare vechi. Noua tehnologie utilizata in proiectorul LED de la Electric Concept nu mai necesita timp de incalzire, astfel incat proiectorul LED se va aprinde imediat.In plus, datorita noii tehnologii, lumina acestor proiectoare LED este neintrerupta, stabila si puternica. Nu va interfera cu vederea si nu va avea efecte negative. Gama AICI https://electric-concept.ro/proiectoare-led

Noua tehnologie a proiectorului LED de pe electric-concept.ro nu contine ultraviolete sau infrarosii si, desigur, nu emite caldura, deci poate proteja efectiv mediul nostru inconjurator.

Durabilitatea lor ridicata este un factor foarte important. Prin urmare, costurile lor regulate de inlocuire nu vor mai exista, economisind astfel mai multe costuri.

Despre noul magazin online Electric Concept

Sugestia noastra este ca atunci cand luminati o casa sau anumite suprafete sau spatii mai mari, alegeti magazinul online Concept Electric.

Produsele Electric Concept vor oferi tuturor produse de cea mai buna calitate si preturi cum nu ai mai vazut. Nu uitati sa ii sunati sau sa purtati o conversatie online cu unii operatori pentru a va inspira si a face cea mai buna alegere! Ai incredere in produsele premium Electric Concept!