Proiecte cu beton amprentat in interiorul casei

Betonul amprentat este o solutie foarte populara, dar in general folosit pentru exteriorul casei: pavaje, alei in gradina, terase, balcoane, foisoare, parcari etc. Cu toate acestea, betonul amprentat poate fi folosit cu succes si in interiorul locuintelor.

Inlocuirea pardoselii vechi cu o podea decorativa din beton este o idee minunata care poate spori instant aspectul locuitei si valoarea sa.

Pardoseli interioare din beton amprentat

Noile pardoseli inerioare va pot ajuta sa re-amenajati cu stil o camera sau sa o transformati complet.

De exemplu, puteti re-amenaja un dormitor cu covoare, un birou noou si podea din beton amprentat. Luati in considerare avantajele transformarii unei bai vechi intr-un spatiu luxos ca la spa, cu podea din beton amprentat.

Nu doar ca aceasta imagine va arata minunat, dar veti putea avea o baie mult mai curata si ingrijita.

De ce?
Pentru ca o podea din beton amprentat este rezistenta impotriva mucegaiului, uleiurilor si altor substante.

Puteti de asemenea sa luati in considerare renovarea subsolului din casa, transformand complet podeaua veche si inlocuind-o cu o acoperire din beton amprentat.

Daca aveti un subsol abandonat, il puteti transforma intr-o incapere utila pentru depozitare, o camera de jocuri video sau chiar un mic studio. Pentru functionalitate completa si confort sporit, puteti monta o mica bucatarie sau o baie modesta. O noua podea din beton amprentat va spori durata de utilizare si frumusetea spatiului. Podelele sun beton colorat sunt durabile si eficiente impotriva petelor si zgarieturilor.

Holul de intrare in casa

Spuneti “bun sosit” oaspetilor cu un pavaj impresionant din beton amprentat chiar in zona de intrare in locuinta. Aceste suprafete din beton personalizat completeaza excelent stilul arhitectural al casei sau peisajul curent. Trecerile din beton amprentat nu sunt doar o solutie frumoasa pentru locuinta dumneavoastra, ci si o suprafata mai sigura pentru vizitatori, comparand cu piatra sau alte materiale similare.

Acesta au fost unele din cele mai uzuale proiecte pentru folosirea betonului amprentat in interiorul locuintelor. Gratie numeroaselor avantaje pe care betonul le aduce, se merita sa faceti aceasta investitie pentru interior.

Veti avea posibilitatea sa dati o noua infatisare unui stil invechit, monoton.

Nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste costurile. Betonul amprentat este recunoscut pentru tarifele sale acceptabile. Nu trebuie sa spareti contul bancar pentru a putea duce la indeplinire sfatul pentru montarea betonului amprentat.

Daca va hotarati ca doriti turnarea de beton amprentat in exteriorul locuintei sau sediului juridic, contactati profesionistii.