Proiect de case cu etaj pentru confortul intregii familii

Un proiect casa cu etaj reprezinta, desigur, comoditatea si confortul familiei care va trai in ea. Intr-o astfel de casa exista mult spatiu in care fiecare membru al familiei se va putea simti liber si confortabil si va putea beneficia de propria camera. In ceea ce priveste suprafata si perimetrul, exista diferite proiecte de case cu etaj si ele sunt complet diferite, de la o optiune economica mica la un conac mare si cochet. Casele pot diferite in stil, forma si amplasare. Dar, toate aceste proiecte case cu etaj fara exceptie, reprezinta o alege potrivita pentru o familie care isi respecta spatiul personal.

Casele cu etaj sunt la  mare cerere atat in ​​orase, cat si in mediul rural. Astfel de case au multe avantaje pe care le vom dezvalui in cele ce urmeaza.

In primul rand, aceste case au un perimetru mai mic, ceea ce salveaza semnificativ din suprafata de teren din jurul casei. Nu merita sa vorbim despre economisire la constructia fundatiei, din cauza micului perimetru, pentru ca este o impresie amagitoare. Fundatia, desi este mai mica, este mai profunda si mai puternica si necesita o atentie mai sporita. Cert este faptul ca acoperisul va fi cu siguranta mai ieftin si mai usor de construit. La urma urmei, cu cat suprafata este mai mica, cu atat instalarea este mai usoara.

In al doilea rand, spatiul de locuit este utilizat ergonomic. Aici ai posibilitatea sa oferi fiecarui membru al familiei o camera functionala si placuta.

In al treilea rand, dormitoarele sunt mai confortabile si mai calde, din motiv ca, de regula, sunt plasate la nivelul superior.

Sfat! Mare atentie trebuie acordata ventilatiei.

Izolatia fonica joaca de asemenea un rol important in acest proces. Cand dormitoarele si bucataria sunt apropiate, locuitorii casei, care nu trebuie sa se trezeasca devreme, sunt chinuiti de agitatia din bucatarie si de zgomotul veselei. Atunci cand dormitoarele sunt plasate la nivelul superior, ele sunt protejate de zgomot. Se pare ca o astfel de zona de recreere este benefica pentru orice locuitor al casei.

Fiecare dintre noi isi doreste propria casa. Insa nu oricine dispune de o suprafata prea mare si de un buget nelimitat. In cazul in care ne dorim un proiect economic si rezistent, atunci o casa cu etaj este varianta ideala.