Programul Start-Up Nation 2019 – Afaceri la cheie cu locuri de joaca

Poti avea o afacere care sa iti aduca un adevarat profit in domeniul  locurilor de joaca daca detii minimul de cunostiinte in acest domeniu. In caz contrar, echipa Waterboyz va sta la dispozitie, micilor antreperenori cu tot ceea ce tine de domeniul amenajari de locuri de joaca de interior si de exterior, pentru a va oferi consultanta in ceea ce inseamna  afacerea visurilor dumneavoastra.

Cel de-al doilea ajutor vine din partea programului Start-up Nation, unde firmele vor putea primi fonduri nerambursabile de la stat, in vederea deschiderii afacerii la care mult ati visat. Ca si in anii trecuti, si in anul 2019 vor putea fi finantate 10.000 proiecte, fiecare beneficiar putand primi cate 200.000 lei ca finantare.

Programul Start-Up Nation, prin care este permisa o alocare maxima de 200.000 lei/beneficiar, reprezentand 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, a avut anul trecut o finantare de 1,71 miliarde lei, care asigura suportul activitatii a 10.000 de noi firme infiintate dupa 30 ianuarie 2017. Programul permite decontarea inclusiv a cheltuielilor pentru cumpararea de masini, laptopuri, imprimante, biciclete, motociclete, ATV-uri, dar si de spatii de birouri, precum si costuri cu salarii, chirii, costuri pentru utilitati, ca si cheltuielile pentru cursuri de management, realizari de site-uri si promovare online, cuprinde peste 19.200 de societati.
            In acest sens, Waterboyz, care are deja zeci de proiecte implementate prin acest programin anii trecuti, pun la dispozitie  o serie de produse si servicii pentru a putea aplica pentru fondurile din acest an. Fie c vorbim de locuri de joaca de exterior sau de interior, de consultanta pentru a afla pa cu pas ce presupune amenajarea unui loc de joaca , Waterboyz ofera o gama larga de servicii prin care dumneavoastra sa aveti posbilitatea de a va deschide afacerea mult dorita. Aveti, de asemenea, si varianta de afaceri la cheie, unde puteti opta pentru achizitonarea unei afaceri gata construite de la zero, eligibila si aceasta pentru a accesa fonduri nerambrsabile.

Finantarea se desfasoara pe parcursul a doua perioade succesive:

–           o perioada de implementare maxim 12 luni calculate de la data intrarii in vigoare a finantarii pana la depunerea ultimei cereri de rambursare/plata dar nu mai tarziu de data prevazuta in schema de ajutor de minimis;

–           o perioada de 3 ani de monitorizare.

Nu orice firma poate insa beneficia de facilitatile Programului Start-Up Nation 2018. Un critriu elementar il reprezinta faptul ca societatile ce aceseaza fonduri nerambursabile trebuie sa fi fost infiintate dupa 30 ianuarie 2017. De asemenea, acestea trebuie sa activeze in domeniul productiei, serviciilor, industriilor creative si comertului.

O alta obligativitate a programului este acea ca pentru a fi eligibil  trebuie sa creezi cel putin un loc de munca cu norma intreaga, acesta sa fie pe o perioada nedeterminata, iar locul de munca respectiv sa fie ocupat cel putin 2 ani dupa ce a fost implementat proiectul.

De asemenea, NU se vor finanta cheltuielile aferente activitatilor de:

–           astrologie si spiritism, inclusiv on-line,

–           servicii de escorta,

–           servicii de stabilire a intalnirilor,

–           video chat,

–           servicii ale agentiilor matrimoniale,

–           video chat on-line pentru consiliere matrimoniala si psihologica.

Date de contact:

Telefon: 0724547343

Website: https://www.waterboyz.ro/

E-mail: office@waterboyz.ro