fbpx

Profita de reducerile noastre din luna iulie, doar online

Restaurantul nostru cu specific traditional romanesc, din statiunea Mamaia asigura si servicii de livrare la domiciliu, atat pentru turistii ce vor sa petreaca pe litoralul romaneasc, cat si pentru cei ce locuiesc in Constanta. Va asteptam de asemenea pe terasa noastra de pe faleza din Mamaia, foarte aproape de Cazino cu cea mai frumoasa si speciala atmosfera, muzica de petrecere, artisti renumiti si mancare traditional romaneasca, specialitati din toate colturile tarii, deserturi delicioase si bauturi pe alese. Restaurantul cu specific romaneasc din Constanta va invita sa petreceti un timp de calitate, relaxant, impreuna cu prietenii sau familia intr-un ambient primitor. Pe site-ul nostru va puteti bucura de super reduceri, toata luna iulie!

Pe site-ul Casa Romaneasca gasesti un meniu bogat si diversificat, de la preparate traditionale, la fast food, preparate internationale si specialitati din fructe de mare. Oricand ti-e pofta de preparate 100% naturale pregatite in casa ca la mama acasa, fara coloranti artificiali, potentiatori de aroma si conservanti, te asteptam pe terasa noastra din Mamaia intr-un super ambient sau online cu super reduceri.

Serviciul nostru de delivery preparate traditionale Constanta iti ofera o livrare rapida in maxim 60 de minute, plus un program de fidelitate, special creat pentru client, pentru a aduna puncte si a le transforma in bani si reduceri la comezile viitoare.