fbpx

Profita acum de un nou jucator important pe piaţa reducerilor

Atât în România cât şi în lume oamenii caută diferite soluţii care să le permită mobilitate şi adaptabilitate la situaţiile în care criza se face simţită în toate domeniile de activitate, cu precadere în comerţ, servicii, turism, medicină, alimentaţie şi altele. În plus, deciziile pe care le iau trebuie să le satisfacă nevoile şi plăcerile cât mai repede dar în acelaşi timp, trebuie să-i satisfacă şi din punct de vedere financiar. Astfel, majoritatea oamenilor încearcă să beneficieze de reduceri cu orice pret, sub cea mai uzată deviză: „Profită acum!”

În acest scop, începând cu 20 iunie 2011 Telemedia Consult, lansează o nouă platformă de reduceri pe bază de cupoane: www.profitaacum.ro, care încurajează comerţul electronic şi le permite celor dornici să profite de reduceri, să beneficieze de deal-urile cele mai avantajoase.
Site-ul se adresează în general persoanelor care caută reduceri la tot pasul şi, în special, femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani, care urmăresc în permanenţă să-şi îmbunătăţească viaţa, acordând o mare atenţie noutăţilor şi serviciilor de calitate. Mai mult, scopul site-ului www.profitaacum.ro este acela de a pune la dispoziţia consumatorilor oferte variate la preţuri reduse, pe o platformă uşor de accesat, atractivă, cu servicii de cea mai bună calitate care includ: saloane de înfrumuseţare, saloane de fitness, cabinete medicale, oferte turistice şi nu numai.

Şi, cum întotdeauna concurenţa este acerbă şi vine zilnic cu oferte noi si tentante, cumpărătorii interesaţi de astfel de reduceri trebuie să beneficieze totodată de servicii sau de produse pe care nu şi le permit în mod obişnuit la preţ întreg. Mai mult, putem enumera câteva dintre avantajele serviciilor la care cumparatorul are acces, precum: calitatea- chiar dacă preţul ofertelor este redus considerabil calitatea serviciilor rămâne ireproşabilă, deoarece este verificată în prealabil; facilitatea şi comoditatea modalităţii de a achita- plata se efectuează direct cu cardul pentru a profita cât mai repede de ofertă şi a evita pierderea timpului în magazinul unde se regaseşte produsul; accesul la informaţie se face în timp real – cumpărătorul este anunţat zilnic despre promoţiile excepţionale ale zilei pentru că Telemedia Consult asigură promovarea atât prin newslettere dar şi pe posturile de televiziune din România, în tabloide, în reviste şi pe paginile online de internet. Iar pentru satisfacerea garantată a cumparatorului Telemedia Consult trebuie doar să pună în practică experienţa şi succesul dobândit în ultimii ani pe piaţa de plăţi online- ceea ce constituie o garanţie, pe de o parte, iar pe de altă parte, clientul trebuie să ofere o reducere substanţială la serviciul/produsul respectiv, de al cărui preţ atractiv cumpărătorul să profite imediat!

Aşadar, fie că vorbim despre servicii de cosmetică, chirurgie estetică, servicii de turism sau servicii medicale, www.profitaacum.ro oferă celor ce caută astfel de reduceri calitate la un preţ promoţional, pentru că aceste principii stau la baza lansării platformei www.profitaacum.ro.