fbpx

Profil de vedeta tunata

Fie ca au talent sau nu, pe zi ce trece apar in viata mondena tot mai multe personaje care vor sa fie vedete si, mai mult, pretind acest lucru. Ba chiar, vor sa fie tratate ca atare, desi ele nu fac mai nimic. Apar la televizor doar pentru ca si-au mai luat o haina de firma, o masina, au fost prin te miri ce vacanta exotica…si-au mai facut o operatie estetica ori s-au cuplat cu vreun V.I.P (deseori pseudo vedeta).
De aici a aparut si curiozitatea de a vedea cum arata o „vedeta” in varianta romaneasca. Asa ca am analizat putin piata, m-am uitat in jurul meu si am ajuns la concluzia ca, daca ai putin tupeu, un aspect fizic placut sau te plimbi prin cluburi de fite, reusesti cu brio sa te incadrezi la statutul de vedeta. Pai da, pentru ca toate acestea sunt etaloanele care definesc o vedeta. Toate aceste condimente si picanterii fac din viata unor oameni profilul unor vedete. Vedete care, de cele mai multe ori, ies in fata nu prin ceea ce stiu sa faca ci prin ceea ce afiseaza. Dar cand acest afis este unul ireal, doar o imagine publica in spatele careia se ascund trucurile mai ieftine sau mai scumpe la care ei apeleaza, acest lucru nu este tocmai imbucurator. Pentru ca, daca atunci cand vine vorba de branduri ele vor sa se expuna tot mai mult, laudandu-se chiar, nu acelasi lucru se intampla cand sunt intrebate despre operatiile estetice. De aceea, majoritatea vedetelor neaga acest fel de interventii, punand perfectiunea trupului si a formelor pe seama „naturii”.
Astfel, apare curiozitatea: ce-si doresc vedetele cand vine vorba de interventii chirurgicale? De aceea, am intrebat un medic specialist in chirurgia estetica, pe doamna doctor Silvia Stanculescu, care ne-a declarat ca: ”Profesionalismul, discretia si confortul sunt standardele superioare de calitate pe care si le doresc vedetele in primul rand, urmate apoi de rezultatul dorit. Pentru ca, inainte de toate – haine, accesorii sau extravagnte – frumosul se simte si nu incape intr-o definitie anume”. De aceea vedetele vor sa se simta frumoase si apeleaza mai repede la bisturiu decat la banalul corset care le micsoreaza talia pentru moment. „Operatiile estetice sunt la moda printre vedetele doritoare de faima sau printre cele complexate de anumite defecte fizice cu care s-au nascut, cu atat mai mult cu cat sunt vizibile”, dupa cum ne-a declarat chiar doamna doctor Silvia Stanculescu. In acest fel, tot mai multe vedete autohtone au apelat la chirurgia estetica, in ciuda faptului ca nu recunosc public acest lucru.
“Cum frumusetea si dorinta de perfectiune vor fi mereu la moda, vedetele, si nu numai, vor apela mereu la chirurgie estetica. Pentru ca, odata cu trecerea anilor, pentru a se mentine vesnic tinere, suple si fara riduri aceasta ramane singura solutie”, a mai afirmat doamna doctor Silvia Stanculescu – doctor in stiinte medicale, expert in astfel de interventii chirurgicale. Si pentru ca vedetele sunt considerate un etalon in randul oamenilor obisnuiti, cu atat mai mult ele sunt constranse sa apeleze la astfel de trucuri. Doar in acest fel isi pot pastra fanii pentru care perfectiunea tenului, grosimea buzelor, marimea sanilor, abdomenul plat, reprezinta un model de urmat.

Despre Clinica Metamorphosis
Clinica Metamorphosis este un centru de chirurgie de zi, aparuta din dorinta de a aduce si in Romania ultimele tendinte mondiale ale tehnicilor operatorii, ale protocoalelor de ingrijire postoperatorie si refacerii rapide, cu reluarea aproape imediata a activitatilor cotidiene. Acum poti beneficia si in Romania de conceptul modern al chirurgiei estetice actuale, promovat in ultimii ani – de a beneficia de interventia dorita ziua, iar seara de a fi alaturi de cei dragi. Acest nou concept este derivat din grija pentru viata, sanatatea, siguranta si confortul pacientului – repere esentiale in activitatea Clinicii Metamorphosis. Consultatiile, analizele medicale, interventiile chirurgicale si controalele postoperatorii se desfasoara intr-un cadrul familiar si calduros, cu dotari de ultima ora si un personal competent si dedicat.
www.clinica-metamorphosis.ro programari@clinica-metamorphosis.ro Telefon: 021 361 0472 / 73 / 74 Mobil: 0722 392 382