fbpx

Profil de vedeta tunata

De aici a aparut si curiozitatea de a vedea cum arata o „vedeta” in varianta romaneasca. Asa ca am analizat putin piata, m-am uitat in jurul meu si am ajuns la concluzia ca, daca ai putin tupeu, un aspect fizic placut sau te plimbi prin cluburi de fite, reusesti cu brio sa te incadrezi la statutul de vedeta. Pai da, pentru ca toate acestea sunt etaloanele care definesc o vedeta. Toate aceste condimente si picanterii fac din viata unor oameni profilul unor vedete. Vedete care, de cele mai multe ori, ies in fata nu prin ceea ce stiu sa faca ci prin ceea ce afiseaza. Dar cand acest afis este unul ireal, doar o imagine publica in spatele careia se ascund trucurile mai ieftine sau mai scumpe la care ei apeleaza, acest lucru nu este tocmai imbucurator. Pentru ca, daca atunci cand vine vorba de branduri ele vor sa se expuna tot mai mult, laudandu-se chiar, nu acelasi lucru se intampla cand sunt intrebate despre operatiile estetice. De aceea, majoritatea vedetelor neaga acest fel de interventii, punand perfectiunea trupului si a formelor pe seama „naturii”.
Astfel, apare curiozitatea: ce-si doresc vedetele cand vine vorba de interventii chirurgicale? De aceea, am intrebat un medic specialist in chirurgia estetica, pe doamna doctor Silvia Stanculescu, care ne-a declarat ca: ”Profesionalismul, discretia si confortul sunt standardele superioare de calitate pe care si le doresc vedetele in primul rand, urmate apoi de rezultatul dorit. Pentru ca, inainte de toate – haine, accesorii sau extravagnte – frumosul se simte si nu incape intr-o definitie anume”. De aceea vedetele vor sa se simta frumoase si apeleaza mai repede la bisturiu decat la banalul corset care le micsoreaza talia pentru moment. „Operatiile estetice sunt la moda printre vedetele doritoare de faima sau printre cele complexate de anumite defecte fizice cu care s-au nascut, cu atat mai mult cu cat sunt vizibile”, dupa cum ne-a declarat chiar doamna doctor Silvia Stanculescu. In acest fel, tot mai multe vedete autohtone au apelat la chirurgia estetica, in ciuda faptului ca nu recunosc public acest lucru.
“Cum frumusetea si dorinta de perfectiune vor fi mereu la moda, vedetele, si nu numai, vor apela mereu la chirurgie estetica. Pentru ca, odata cu trecerea anilor, pentru a se mentine vesnic tinere, suple si fara riduri aceasta ramane singura solutie”, a mai afirmat doamna doctor Silvia Stanculescu – doctor in stiinte medicale, expert in astfel de interventii chirurgicale. Si pentru ca vedetele sunt considerate un etalon in randul oamenilor obisnuiti, cu atat mai mult ele sunt constranse sa apeleze la astfel de trucuri. Doar in acest fel isi pot pastra fanii pentru care perfectiunea tenului, grosimea buzelor, marimea sanilor, abdomenul plat, reprezinta un model de urmat.

Ana Maria Aleca
Project Coordinator
Str. Dr. Mihail Petrini nr.15, Sector 5
Centrala: 031.22.55.102-111
Mobil: 0749.155.503
www.morethanpub.ro
anamaria.aleca@morethanpub.ro