Produsul vine la usa

22 iunie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Ti-ai inchiriat deja o casa pe plaja asa ca te pregatesti de vacanta. Inainte de a pleca, te asiguri ca ai pus totul in rulota masinii. Nu vrei sa uiti nimic. N-ar avea rost sa strabati tara in lung si in lat pana la destinatie si bucuria de a fi in vacanta sa iti fie ruinata de cine stie te miri ce lucru uitat acasa. Si verifici lista: costum de baie, lada frigorifica pentru bere rece, ustensilele de pescuit, costumul de scafandru, mingile pentru copii, pompa pentru biciclete, generator curent, apoi hainele, ceva de mancare ca drumul e lung, colacul de salvare, ochelarii de soare si geanta ei de cosmetice. Asa…sa nu uiti portofelul si incarcatorul telefonului. Bagajul e gata.

Este prima data cand iei in seama cu adevarat varianta de a folosi generatoare electrice. Te ia cu ceva emotii cand te gandesti ca ca vor fi si copii prin preajma, dar ai citit bine instructajul, ai cerut si asistenta telefonica si totul pare sa fie in regula. Esti mare, esti vaccinat, esti parinte si sot, dar mai ales esti barbat. Atitudinea ar trebui sa conteze, nu?

Treci dealuri, munti, o depresiune, iar munti, mai treceti de o depresiune si iese campia la lumina. Soarele este la amurg si ajungeti la destinatie. Primul lucru pe care il faci, inainte de a pierde ultimile urme de raze solare, este sa despachetezi generatorul si sa il pui in functiune conform planului. Druuum, druum si porneste. Te invarti vreo cinci minute pe langa el cu respiratia taiata si nu se intampla nimic suspect. Frica cea mai mare a trecut. Bucura-te de vacantaaaa!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram