fbpx

Produsele refurbished sunt o optiune sigura si eficienta

A achizitiona un produs electronic poate reprezenta o cheltuiala majora, mai ales pentru 50% din populatia Romaniei care castiga mult prea putin in comparatie cu alte popoare. Acesta este motivul pentru care tot mai multi se orienteaza spre cumpararea unor produse refurbished, avand garantia calitatii si a performantei.

Pentru multi oameni a alege niste calculatoare refurbished inseamna a avea parte de aceleasi beneficii la un pret mult mai mic. Produsele puse spre vanzare sunt folosite, reconditionate sau resigilate.

Potrivit www.calculator-ieftin.ro acestea sunt testate si verificate inainte de a fi oferite spre vanzare clientilor. Specialistii in IT sunt cei care se asigura ca totul este in regula si ca orice cumparator are parte de cele mai bune produse la preturi fara egal.

Echipamentele sunt achizitionate din tari precum Franta, Anglia sau Olanda si reprezinta fie stocurile nevandute in marile magazine, fie produsele refurbished care au apartinut marilor companii. Cele din urma sunt inlocuite cu modele mai noi si mai performante pentru a usura munca angajatilor, motiv pentru care sunt in perfecta stare de functionare.

Pentru cei care au nevoie de un calculator pentru a viziona filme si seriale sau pentru a lucra de acasa, aceasta varianta este mai mult decat perfecta. Nu este nevoie de achizitionarea ultimului model existent pe piata, in conditiile in care produsul se adreseaza unor necesitati primare.

Se pot achizitiona si laptopuri SH care apartin unor branduri de top precum Asus, Acer, HP sau Toshiba. Acestea vin impreuna cu accesoriile specificate in descriere si au o garantie de 12 luni in cazul in care apar anumite defectiuni tehnice.

Tot mai multi oameni aleg sa cumpere echipamente second hand, motiv pentru care magazinul are o oferta variata, disponibila oricarui buzunar. Exista o multime de modele, dimensiuni sau configuratii care sa satisfaca necesitatiile tuturor clientilor.

Produsele sunt expediate prin curier rapid, iar livrarea se face in cel mai scurt timp. In plus, toate coletele sunt sigilate foarte bine pentru a se evita riscul producerii unor stricaciuni. Clientii din Bucuresti isi pot ridica comenzile de la sediu si pot asista la o ultima verificare a echipamentelor comandate.