Mobilitatea optima oferita de produsele de la Tente Romania

rotile zeta

Aruncand o privire de ansambu, se observa ca rotile si rolele usureaza munca fizica si ofera mobilitate crescuta, usurand si sporind sarcinile diverse. Acestea, ca si toate produsele de pe piata trebuie sa prezinte certificarea calitatii.

Indiferent ca este vorba de mobilitate pentru domeniul medical, pentru mobila din locuinta, industria grea sau bransa alimentara, acestea trebuie sa suporte o greutate anume. Rotile si rolele trebuie sa permita persoanelor sa impinga obiectul anume cu usurinta, sa nu existe o greutate ca sa impiedice procesul.

In materie de rotile si rolele, Tente Romania ocupa un loc fruntas in topul preferintelor datorita calitatii aparte pe care acestea o prezinta. Mai pe scurt, acestea sunt practice, eficiente si, bineinteles, necesare. Totodata, s-a pus un accent aparte si pe design-ul rolelor si al rotilelor.

Gama de produse este una vasta, dar cele mai achizitionate sunt rotilele Zeta. Pentru a explora intregul pachet de produse, vezi aici magazinul online Tente Romania.

Caracteristici ale rotilelor Zeta

De ce sa se achizitioneze rotile zeta de la Tente Romania ? In primul rand sunt unele dintre cele mai recomandate. Rotile pot sustine o greutate de 300 – 800 kg. Sunt ideale pentru industrii grele, sustinerea aparaturilor ce prezinta un grad ridicat de greutate.

Au un mecanism optimizat de directie ce le permite o manevrare mai precisa in jurul colturilor. Totodata, se pot deplasa si in linie dreapta datorita sistemului de blocare directionala de care dispun – usor adaptabil cerintelor. Mentenanta este rapida datorita rulmentilor pivotanti lubrifiati cu vaselina.

Se poate bloca directia si manual prin intermediul pedalei de picior ergonomica. Capul pivotant cu rulment cu doua randuri de bile permite o dirijare usoara, indiferent de greutate. Rulmentul are si protectie anti – praf pentru o deplasare neintrerupta, continua.

Pentru o protectie sporita, rotilele sunt prevazute cu o protectie elastica. Aceasta pot fi utilizata si pe podelele inegale. Carcasa poate suporta capacitati portante ridicate. Acestea se uzeaza extrem de greu datorita materialelor din care sunt confectionate.

Accesand magazinul online se pot acumula si alte informatii in completarea celor enuntate anterior.