Produse naturiste la preturi avantajoase de la Sam Distribution!

Produse naturiste la preturi avantajoase de la Sam Distribution!

Menținerea si sustinerea sănătății creierului este esentiala pentru o stare de bine a organismului nostru.
Neuro Optimizer reprezinta un sprijini pentru creier, îmbunătăţeste neuro-transmitatorii si fluxul de sânge catre creier.
Sistemul neurologic este predispus la o serie de probleme. Din fericire, există mai multe solutii pentru a imbunatatii sănătatea creierului. Acest supliment contine ingrediente care au fost testate pentru memorie şi concentrare. Câteva moduri practice de a vă menține mintea sanatoasa in permanenta, includ menținerea nivelului stresului scăzut, o dieta echilibrata, stimularea minții cu diverse activități cum ar fi cititul sau relaxarea prin exercitii fizice. Un alt mod de a sustine sănătatea creierului se poate face prin administrarea suplimentului alimentar Neuro Optimizer. Acesta este fabricat special pentru a proteja creierul împotriva daunelor care pot fi produse de radicalii liberi si pentru a crește neurotransmițătorii.
Neuro Optimizer sustine sănătatea creierului și funcționarea neurologică normala. Unele dintre ingredientele furnizate de fiecare capsulă includ:
Taurina, un aminoacid care poate susține neurotransmițătorii și fluxul sanguin.
L-glutamina, aminoacid esential ce îmbunătățeste starea de spirit, ameliorează durerea și rigiditatea articulațiilor, stabilizează activitatea creierului si ușurează dificultățile digestive.
Colina stimuleaza memoria.
Cytidine 5, substanță care sprijina sănătatea generală a creierului.
Acidul alfa-lipoic, este antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi și transforma glucoza în energie.

In magazinul SamDistribution.ro gasiti solutia tuturor problemelor dumneavoastra de sanatate.
Revidox este un supliment alimentar pe bază de extracte vegetale, vitamine și minerale. Revidox conține vitamina B2 (riboflavină), vitamina C (acid ascorbic), care ajută la protejarea celulelor de leziuni oxidative și zinc și seleniu, care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea colagenului standard pentru a ajuta funcția sănătată a pielii și zincul contribuie la sinteza ADN normală.
Frumusețea începe în interior!
Revidox este un supliment special conceput care consolidează barierele antioxidante ale organismului pentru a combate îmbătrânirea celulelor. Inclusiv ingrediente cheie pentru a suplimenta dieta, pentru piele sănătoasă, radiantă, Revidox abordează preocupările legate de îmbătrânirea celulelor.
Efectele Revidox:
Îmbătrânirea pielii : 84% dintre persoane au prezentat o îmbunătățire a aspectului ridurilor pielii.
Pielea mai tanara : 72% dintre persoane au observat ca pielea lor arata mai tanara.
Eficace: 76% dintre participanți au fost de acord că produsul este eficient.
Umiditatea pielii: 50% dintre persoane au observat o umiditate crescută a pielii.
Sensibilă diferență cutanată : 50% dintre persoane au recunoscut că cineva a observat o diferență față de pielea lor.
Antioxidant: administrarea de Revidox crește capacitatea antioxidantă a pielii cu până la 89%.

Un alt produs cu efecte dovedite pentru sanatatea organismului este Movial Plus!
Movial Plus este un supliment alimentar care oferă o inovație in domeniu datorita complexului înregistrat Fluidart, formulat cu acid hialuronic cu masă moleculară mare și colagen hidrolizat de tip II, extract de rodie și vitamina C, dezvoltat special pentru a susține formarea normală a colagenului pentru oase și cartilaje.
Haideti sa aflam cum actioneaza!
Datorită combinației exclusive a ingredientelor active, MOVIAL PLUS prezintă un mecanism de acțiune triplă:
1. Colagenul hidrolizat tip II apare în mod natural în organism. Aceasta este o sursă de aminoacizi care dau structura și tonul țesutului conjunctiv.
2. Vitamina C ce contribuie la formarea normală a colagenului, oase sănătoase și cartilaj, toate acestea constituind structura articulațiilor noastre. De asemenea, contribuie la protecția celulelor împotriva daunelor oxidative (adesea datorate îmbătrânirii).
3. Acidul hialuronic este o componentă cheie a matricei extracelulare, care apare în mod natural în organism, este o componentă cheie a fluidului sinovial și a cartilajului.