fbpx

Produse naturiste ayurvedice pe Sanavita ro

Medicina Indiana, Ayurveda, isi dezvaluie secretele! In magazinul online www.Sanavita. ro gasiti produse 100% naturale obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani.

Ce este medicina Ayurvedica?
Medicina ayurvedica este unul dintre cele mai vechi sisteme medicale din lume. Isi are originea in India, in urma cu mai mult de 3000 de ani. Conceptele sale despre sanatate si boala au ramas vii pana in ziua de astazi. Practicile unice, dietele speciale si compusii pe baza de plante sunt in continuare folosite de oameni de pe intregul mapamond. Mai mult decat oricare alt tip de medicina, Ayurveda pune accentul pe prevenirea bolilor si mentinerea sanatatii.

Magazinul online Sanavita.ro va propune o gama de produse ayurvedice de la Indian Herbal, produse preparate cu substante active din plante, care va ajuta in tratarea eficienta a numeroaselor afectiuni precum, afectiuni cardiace, renale, hepatice, pancreatice, intestinale, respiratorii, etc.

Iata 3 exemple de produse naturiste ayurvedice de la Indian Herbal:

Chyavanprash –este una dintre cele mai cunoscute si utilizate formule traditionale ayurvedice. Este recomandat pentru tratarea afectiunilor sistemului respirator si pentru fortifierea sistemului imunitar. Comercializat sub forma de gem de plante, acesta este foarte usor de administrat si de asimilat in organism.
Herbo Prostat – special conceput pentru reducerea volumului crescut al prostate. Herbo Prostat este solutia perfecta pentru persoanele care urineaza des, mai ales pe timpul noptii. Are in compozitie numai produsi activi din plante si vine sub forma de capsule.
Shatavari Kalpa – recomandat femeilor si barbatilor care au probleme legate de aparatul reproducator. Stimuleaza pe cai naturale organismul, combate infertilitatea feminina si masculina si mentine sistemul reproducator intr-o stare optima de sanatate. Shatavari Kalpa are la baza o formula veche, traditionala ayurvedica fiind realizat dintr-o combinatie de ierburi si extracte din plante.

Astazi, sunt comercializate pe piata foarte multe produse cosmetice care contin substante chimice, nocive pielii si sanatatii. Noi va oferim alternativa perfecta: cosmeticele naturale Indian Herbal, la fel de eficiente ca cele conventionale.

Va recomandam 3 produse cosmetice pentru ingrijirea corporala de la Indian Herbal:

Body Wash – sapun uscat avand in compozitie un amestec de plante special alese pentru proprietatile benefice asupra pielii.
Hair Wash – masca de par care contine un amestec din pulberi de plante si este indicat pentru toate tipurile de par.
Dentiren – pulbere pentru dinti care confera o buna igiena dentara si sanatate orala. Elimina mirosul neplacut al gurii conferind o respiratie proaspata.

Pentru mai multe produse, sfaturi si indicatii vizitati magazinul online de produse naturiste sanavita.ro.

SANAVITA – Sanatatea incepe cu noi!