Produse Himalaya pentru participantii competitiei “The Strongest Man in the City”

10 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

Prisum International Trading a fost sponsorul evenimentului organizat de Fitness Events, dedicat sportivilor de performanta, dar si celor amatori

Aproximativ 300 de sportivi au participat in data de 6 iulie 2013 la cea de-a doua editie a competitiei “The Strongest Man in the City”. Evenimentul s-a desfasurat in spatiul de articole fitness din magazinul Decathlon Militari, pe parcursul a 9 ore si a reunit sportivi de performanta, sportivi amatori, dar si spectatori si sustinatori ai concurentilor. Competitia a fost organizata de antrenorul de fitness si aerobic Iulian Dinu, alaturi de alti colaboratori. Desfasurarea concursului a fost coordonata de 3 arbitri, care au comunicat si explicat regulile, urmarind apoi modul de executare al celor 3 probe: impins culcat cu greutatea propriului corp, tractiuni cu contragreutate, genuflexiuni cu impins kettlebell-ul deasupra capului.
Probele au fost divizate pe 4 categorii de greutate (70kg, 80kg, 90kg si +90kg), fiecare avand alocate cate 3 premii. Castigatorul suprem, asa cum spune si titlul concursului – ”Cel mai puternic barbat din oras” - a fost ales dintre clasatii pe locul I la toate cele 3 probe si categorii, printr-o proba speciala constand in efectuarea numarului maxim al exercitiului „Man Maker", cu limita de timp de 2 minute.

Printre sponsorii prezenti la evenimentul “The Strongest Man in the City” s-a numarat si Prisum International Trading, care a oferit fiecarui participant pachete cadou formate din produse Himalaya dedicate sportivilor si afectiunilor cu care acestia se confrunta: Liv.52, Liv.52 DS - hepatoprotector natural si Rumalaya Forte si Rumalaya Gel – afectiuni articulare si musculare.

Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram