fbpx

Produse de curatenie si intretinere auto

PRODUSE DE CURATENIE, INTRETINERE, COSMETICE AUTO PROFESIONALE GAMA PREMIUM MAKRA SI VIKAN FABRICATE IN GERMANIA!
PRODUSELE NOASTRE SE GASESC IN RETEAUA SERVICENTER
MASINA TA, PASIUNEA NOASTRA!

NOU! Preluam comenzi telefonic: 0733 053 692 / 0757 911 071

Cea mai simpla si sigura metoda de protectie a masinii dumneavoastra in perioada iernii si nu numai de: intemperii, ninsoare, ploi, murdarie, si sare – polish Makra Reflect One-Step

GARANTIA CALITATII !!! DACA NU SUNTETI MULTUMITI DE CALITATEA PRODUSELOR CUMPARATE DIN ACEST MAGAZIN ONLINE, PUTETI RETURNA PRODUSELE IN TERMEN DE MAXIM 10(ZECE) ZILE DE LA PRIMIRE SI VI SE VA RETURNA VALOAREA ACESTORA!

MAKRA GmbH din Germania este producator exclusiv de produse de curatenie, intretinere, si cosmetice auto profesionale:
Produse pentru spalarea: motorului, jante, anvelope, plastic, cauciuc, bord, plastic, geamuri, tapiterie, piele, sistem de climatizare, odorizante, polish, spalatorie auto, spuma activa, sampon.

VIKAN GmbH este producator exclusiv de ustensile profesionale de curatenie, perii auto si accesorii:
Perii cu alimentare cu apa, perii de mana, pentru interior, jante, unelte pentru curatarea parbrizului, prelungitoare alimentare cu apa, bare, mature si raclete pentru pardoseli, pensule, produse din microfibra, seturi, console.

Pentru: spalatorii auto, utilizare proprie pentru persoane fizice, parcuri si flote auto, firme de inchirieri auto, firme de taxi, limuzine, oferim pe baza de contract: spalat interior – exterior, polishare, curatare interior – exterior, intretinere, protectie tapiterie, tratament exterior motor, tratament antirugina si protectie profesionala a caroseriei, service auto, etc.

Programari si informatii la telefon: 0733 053 692 / 0757 911 071
Rezultate maxime cu eforturi minime.

Pentru cei care apreciaza calitatea oferim produse profesionale gama premium MAKRA si VIKAN pentru spalatorie auto, cosmetica auto: polish, ceara, tratament bord si ornamente din plastic, intretinere tapiterie din piele, spuma curatat tapiterie textila, solutie de curatat jante, produse speciale ingrijire automobile cabrio, odorizanti auto naturali, perii de alimentare cu apa, perii de mana, perii pentr jante, rasclete, ustensile de curatare a geamurilor si multe altele.