Produse de curatenie – cum le folosim?

11 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Cei care cumpara si folosesc produse de curatenie des trebuie sa cunoasca beneficiile dar si contraindicatiile acestor produse de curatenie. Produse precum un detergent universal sau un   decapant  pot strica suprafetele pe care le aplicam. Un decapant puternic poate sa ne raneasca pielea sau sa ne provoace alergii.

Cunoscand potentialele beneficii / contraindicatii ale unui produs de curatare vei alege corect brandul de produse de curatenie. Un brand romanesc care este dedicat comercializarii de produse de curatenie de calitate superioara este Arcalux. Firma Arcalux promoveaza produse de curatenie precum  decapant / detergent universal / antigel, etc.

Alegeti produse de curatenie care fac ceea ce promit. Contactati firme producatoare de detergent universal sau de decapant pentru a afla mai multe informatii despre posibilele actiuni daunatoare ale substantelor de curatenie.

Atentie pe ce suprafete aplicam produse de curatenie

O atentie deosebita trebuie sa alocam materialului sau suprafetei pe care aplicam produsele de curatenie. O suprafata construita din lemn pretios sau marmura necesita o ingrijire speciala. In cazul acesta folosim produse de curatenie special produse pentru marmura sau lemn.

Chiar daca alegem produsul special pentru acea suprafata, conteaza felul in care diluam solutia concentrate. Un decapant care ajuta la curatenie dupa urmele de praf de var sau ciment trebuie amestecat cu cantitatea corespunzatoare de apa.

Atunci cand cantitatea de apa este mai mica, amestecul rezultat este mult prea concentrat si poate lasa urme pe suprafetele curatate. In cazul in care folosim prea multa apa pentru a dilua solutia de detergent concentrat nu vom vedea rezultatele dorite. Doar urmand pas cu pas indicatiile producatorului vom obtine o solutie de curatenie care da rezultatele dorite de noi.

 produse de curatenie

Arcalux – descriere companie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email: [email protected]

Telefon: 0723666441

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram