Produse cheie’’ folosite in constructii pe structura metalica ce confera calitate lucrarilor oferite de Hidroplasto

Sectorul constructiilor metalice a luat avant in tara noastra in ultimii ani pe fondul cresterii spectaculoase din domeniul constructiilor, dar si ca urmare a constientizarii de catre potentialii clienti a avantajelor acestui tip de lucrari. Constructiile metalice prezinta,intre altele, avantajele rapiditatii in executie precum si a costurilor scazute in comparatie cu lucrarile clasice din caramida.
Hidroplasto , prin departamentul specific de Tehnologii ale Structurii si Suportilor s-a axat strategic in anul 2012 pe un număr de clienţi, cu cereri foarte specifice, pe categorii de produse şi servicii speciale.
Printre cele mai solicitate produse de numara:
– suportii elastomerici nearmati – pentru grinzi si stalpi de sustinere,
– suporit glisanti elastomerici pentru grinzi si stalpi cu deplasare mare,
– benzi de reazem centrate, glisante- pentru sustinerea plafoanelor cu centrarea sarcinilor
– folie glisanta , pentru deplasari orizontale, cu distributia sarcinii pe suprafata
– suporti de amortizare a sunetului- pentru suportul podului de scari, plansee, poduri de legatura
Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de anvergura poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, stadioane, pasaje subterane, reabilitare constructii, constructii de hale pe structura metalica.
Leschuplast GLT este singura companie care ofera produse personalizate in functie de cerintele proiectelor, pe acest domeniu. Astfel ne situam pe primul loc in ceea ce priveste comezile de suporti si profile hidroizolante cu dimensiuni la cerere din Romania.
Produsele detin Certificat De Supervizare In constructii (AbP), si sunt fabricate conform standartului DIN4141. Sunt produse germane 100% la care se ofera garantii de peste 10 ani , oferim consultanta de specialitate pentru alegerea sistemelor adecvate cerintelor dumneavoastra, iar montajul executat ofera intotdeauna functionalitate optima.
Pentru referintele Leschuplast accesati: www.sistemeglisante.ro