fbpx

Producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi: “Facem mai multe intr-un timp mai scurt si cu date exacte. Nota 10 pentru program!”

Producatorul branzeturilor Torockoi, din regiunea Transilvaniei, a obtinut trasabilitate completa, un control mai bun al cash flow-ului si un plan mai eficient de actiune pe piata cu ajutorul pachetului de softuri pentru managementul integrat al afacerii, implementat de echipa Senior Software.

Binal Mob – producatorul branzeturilor din brandul Torockoi, care proceseaza zilnic peste 15.000 litri de lapte, a simplificat operatiunile din fabrica si vanzarile de pe teren de cand utilizeaza pachetul de sisteme de la Senior Software.

Astfel, cu solutiile ERPpentru managementul resurselor, BIpentru analiza datelor si SFApentru agentii de vanzari, producatorul din judetul Alba a descoperit cum sa optimizeze productia si distributia, dar si cum sa ajusteze strategiile de business pentru a creste afacerea si a imbunatati relatiile cu cei peste 500 de parteneri.

Implementarea sistemelor Senior Software a adus companiei beneficii multiple, printre care:

  • Trasabilitate completa asupra produselor
  • Vizibilitate asupra costurilor si veniturilor
  • Eliminarea activitatilor repetitive si reducerea erorilor
  • Viteza si acuratete crescuta in colectarea si prelucrarea datelor
  • Rapoarte si analize detaliate, bazate pe informatii relevante si corecte
  • Ajustarea productiei in functie de cerintele pietei
  • Reducerea considerabila a retururilor
  • Realizarea de planuri de vanzari si bugete mai eficiente
  • Imbunatatirea relatiilor cu clientii si furnizorii

“Cu ERP putem face mai multe intr-un timp mai scurt si putem sa avem date exacte. Nota 10!”

Datorita noilor softuri, echipa Binal Mob stie dinainte de a incepe procesul de productie, care sunt costurile exacte pe care le presupune realizarea fiecarei categorii de produs in parte si ce castiguri va obtine.

“ERP-ul, cu toate modulele lui, te ajuta foarte mult cand vine vorba de o privire de ansamlu asupra core-businessului tau. Un prim avantaj net il reprezinta operativitatea in saricinile repetitive, poti automatiza foarte mult. Te ajuta cand vrei sa stii cu cati bani produci ceva – asta este fantastic de important. Avand acest element cheie – costul – poti sa iei decizii, poti sa faci un plan de vanzare, poti sa faci un buget.

Chiar ne-am dat seama ca putem face mai multe intr-un timp mai scurt si putem sa avem date exacte. Ne-a ajutat foarte mult pe partea de trasabilitate. Nota 10 pentru program, ne-a rezolvat o problema”, a declarat Marius Chiorean, Property Manager – Lactate Torockoi.

“Cu SeniorSFA am simplificat fantastic modul de lucru si am scazut foarte mult retururile”

Solutia SFA de la Senior Software a ajutat agentii de vanzari ai Binal Mob sa obtina o mai mare viteza in transmiterea si procesarea datelor de pe teren, oferindu-le in acelasi timp o situatie clara asupra vanzarilor desfasurate de catre fiecare client in parte. Mai exact, agentii de vanzari preiau de la client comanda care, prin intermediul aplicatiei, se trimite imediat la sediu si, de indata ce este pregatita marfa, se genereaza factura apasand o singura tasta.

“SeniorSFA este o aplicatie foarte stabila si foarte responsive, adica datele din teren ajung intr-un timp extrem de scurt la sediul central. A simplificat modul de lucru fantastic de mult.

Ne-a ajutat sa optimizam foarte mult cuantumul vanzarilor, in sensul ca urmarim mult mai atent cum performeaza produsul la client si avem un istoric pe care il monitorizam. Avand acces la istoricul retururilor, am putut constata unde sunt probleme, ce solutii sunt necesare pentru a diminua acest procent si, astfel, am scazut foarte mult retururile”, a completat Marius Chiorean.

“Pe baza rapoartelor din SeniorVisualBI producem mai eficient branza mai buna”

Producatorul de branzeturi sustine ca functionalitatile solutiei de Business Intelligence ii ofera acces la date mult mai elocvente, la o imagine reala asupra activitatilor de zi cu zi, precum si la informatii despre pozitia produselor pe piata, a afacerii in general si a partenerilor Binal Mob.

“Am luat anumite decizii pe baza unor rapoarte, am delistat anumite produse, am schimbat anumiti furnizori, am devenit mai bine pregatiti in businessul nostru: sa producem mai eficient branza maturata, branza mai buna.

De cateva luni bune, suntem foarte atenti la rapoartele din SeniorVisualBI. Vrem sa vedem cum suntem plasati si cat vindem intr-o anumita zona, cum performeaza clientii nostri. Putem sa scoatem un top al clientilor, sa vedem din nomenclatorul nostru de produse cat la suta sunt listate pe tipuri de parteneri in functie de clasificarile lor. Putem urmari mult mai atent astfel de date si putem lua decizii corelate cu planurile noastre de viitor, a adaugat Marius Chiorean.

Investitia in pachetul de sisteme software a venit in urma vizitelor realizate de catre producator la mai multi clienti Binal Mob care utilizau deja solutiile Senior Software si care au recomandat softurile pentru stabilitatea de care dau dovada si pentru posibilitatile extinse de customizare. In ceea ce priveste planurile de viitor, Binal Mob se va axa in continuare pe dezvoltarea si customizarea softurilor pentru a sustine cresterea si imbunatatirea afacerii.

Despre Binal Mob – Lactate Torockoi

Lactate Torockoi are o experienta de 25 de ani in industria branzeturilor si o echipa de peste 40 de angajati. Produsele din brandul Torockoi sunt realizate dupa retete traditionale elvetiene in fabrica de lactate de aproximativ 1600 mp din Coltesti, iar laptele folosit in procesele de productie este colectat de la fermele din Depresiunea Trascaului. Branzeturile obtinute astfel sunt distribuite saptamanal, prin reteaua proprie, catre sute de parteneri, produsele ajungand sa fie comercializate atat in magazinele de cartier, cat si in marile magazine cu acoperire nationala.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati.