fbpx

Producatorul de vinuri Domeniile Sahateni implementeaza SeniorERP

Domeniile Sahateni este un producator si distribuitor de vinuri care dispune de o suprafata de peste 70ha de vie. Vinurile produse de companie sunt comercializate atat in tara, cat si in China, Belgia, Elvetia si Germania. Investitiile importante facute pentru modernizarea cramei, a tehnologiei si replantarii viei, care insumeaza peste 5 milioane de euro, au fost urmate in prezent de achizitionarea unui sistem integrat de gestiune a afacerii, SeniorERP.

Compania se afla in continua extindere, iar implementarea unei solutii ERP ocupa un rol extrem de important in strategia de dezvoltare a afacerii. Aspecte precum detinerea unor informatii relevante despre vanzari, evaluarea corecta a rentabilitatii clientilor si eficientizarea muncii de birou si a departamentului contabil au fost considerate absolut necesare de catre managerii companiei si greu de atins in lipsa unui ERP.

\”Am ales sistemul ERP de la Senior Software in urma recomandarilor pe care le-am primit, apoi am evaluat sistemul, am vazut ca se muleaza pe necesitatile noastre si am decis ca este potrivit pentru noi. SeniorERP ne ofera posibilitatea sa extragem rapoarte concludente, sa eficientizam munca departamentelor de vanzari, contabilitate si nu numai, astfel incat sa putem seta o strategie de business conforma cu rezultatele pe care le inregistram.\”, a declarat doamna Aurelia Visinescu, Co-proprietar & Director General Domeniile Sahateni.

In plus, cu ajutorul sistemului SeniorERP, compania va putea sa:

• Automatizeze fluxul de vanzare si sa stabileasca politici comerciale in relatia cu diferitele tipuri de clienti: restaurante, IKA si redistribuitori;
• Gestioneze mai eficient activitatea celor 2 linii de productie, ce au o capacitate de aproximativ 1000 de tone de struguri pe sezon;
• Seteze si sa urmareasca retetele de productie aferente proceselor de imbuteliere si etichetare;
• Urmareasca trasabilitatea produselor si sa obtina rapoarte avansate pe loturi;
• Controleze eficient cheltuielile prin intermediul centrelor de venit si cost, in functie de structura stabilita de manageri.

Brandurile de vin comercializate de Domeniile Sahateni sunt: Anima, o colectie privata cu serii limitate, produse numai in anii foarte buni, Artisan, linia dedicata soiurilor romanesti, Domeniile Sahateni, vinuri tinere, clasice si alte vinuri din soiuri romanesti si internationale.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizatain timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvoltasi implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Fares Trading, Alutherm Group, Duraziv etc.