Probleme cu infiltratiile? Mincon Romania are solutia

Fara o protectie corespunzatoare impotriva apei, o constructie va fi afectata in timp, ducand la probleme grave de structura si rezistenta a cladirii, precum si la disconfortul locatarilor.
De cele mai multe ori nu se acorda o atentie marita asupra lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii in momentul constructiei unui obiectiv, acest lucru generand costuri foarte mari de reparatii din cauza dificultatii efectuarii acestora.
De aceea va recomandam executarea lucrarilor de hidroizolatie atat la fundatii, beciuri, subsoluri si continuand cu balcoanele, baile si terasele.
Sistemele Mincon sunt sisteme profesionale de hidroizolatii realizate cu materiale de ultima generatie furnizate de cei mai mari producatori cu renume in piata constructiilor.
Izolatiile hidrofuge au cunoscut in ultima vreme o puternica ascensiune, semn ca impactul pe care l-a avut promovarea acestor servicii a fost unul pozitiv.
Fie ca vorbim despre un obiectiv nou construit, in curs de constructie sau ca vorbim despre o constructie veche, specialistii Mincon Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi cele mai profesionale si sigure solutii.