Prize in toata casa?

Prizele sunt foarte utile in casa, cat mai multe prize in fiecare camera inseamna eliminarea definitiva a prelungitoarelor si acoperirea tuturor consumatorilor. Fiecare priza are un design aparte, dar si o utilitate specifica, pentru televizor, internet, radio si chiar pentru smartphone, laptop si tableta, asta in cazul in care ne referim la prizele modulare si nu la cele clasice. Prizele modulare sunt ultima generatie in domeniu si o varianta foarte buna de economisire a spatiului, acestea iti permit sa integrezi intr-o singura priza toate functiile de care ai nevoie, priza de date, priza usb sau pentru televizor.

Poate cea mai importanta parte din amenajarea unei locuinte este pozitionarea prizelor si intrerupatoarelor, iar pentru acest lucru avem un plan foarte bine structurat si reguli care trebuiesc respectate. Aspectele de care trebuie sa tinem cont sunt amperajul si voltajul, care trebuie sa se incadreze in standarde. Pentru prize, amperajul maxim este de 16 A, iar pentru intrerupatoare este de 10 A, iar voltajul sa nu depaseasca 230 V. Pozitionarea prizelor si intrerupatoarelor in locuinta, in functie de proiectul casei, de mobilier si de spatiul ramas disponibil este esentiala pentru designul dar si utilitatea acestora.

Daca aveti nevoie de o recomandare, prizele Schneider sunt perfecte din toate punctele de vedere, calitate, garantie, pret decent si durabilitate. Accesati site-ul Euro Vial Lighting pentru mai multe modele de prize si intrerupatoare modulare, clasice, de cea mai buna calitate.