fbpx

Prize Bachmann Originale prin Protege Parol

Provocările pieței, ideile clienților și ale colegilor noștri, ne inspiră să dezvoltăm mereu produse noi. Convingeți-vă de diversitatea, funcționalitatea și conceptele inovatoare ale produselor noastre

DESK 2 ALU BLACK

DESK 2 ALU BLACK convinge prin aspectul bicolor, prin combinația de aluminiu și capace din material plastic de culoare neagră.

DESK2 ALU BLACK este un bloc de prize modern, care poate fi echipat suplimentar cu diverse module custom. Astfel, blocul de prize poate fi adaptat individual la diverse cerințe.

Produsul are un aspect bicolor atractiv, prin combinația de aluminiu și capace din material plastic de culoare neagră. La fel ca produsul înrudit DESK2, DESK2 ALU BLACK se fixează de asemenea pe mobilă cu ajutorul colțarelor, economisind astfel spațiu.

Spațiile de lucru se schimbă – conceptele de Desk Sharing și Clean Desk pavează drumul către viitor în viața cotidiană de lucru, prin forme moderne și inovatoare de colaborare. De aceea, infrastructura trebuie să țină pasul, în mod special alimentarea cu curent și date din clădiri, birouri și sălile de conferință se confruntă cu cerința de a reacționa cât mai eficient la restructurările periodice, tehnologiile disruptive și noile forme de muncă în echipă, cum ar fi Design Thinking

DESK 2 este un bloc de prize, care poate fi utilizat în numeroase domenii de aplicare și care poate fi echipat cu diferite module de comunicare.

DESK 2 este un bloc de prize care poate fi echipat cu diverse module de comunicare. Acesta a fost conceput pentru utilizarea flexibilă în birou, în săli de ședință, în biroul de acasă sau la posturile de lucru pentru mai mulți utilizatori. Însă, DESK 2 oferă servicii bune inclusiv acasă.

Blocul de prize este fabricat din aluminiu și este disponibil în diverse culori. Racordurile se înșurubează în ferestrele de modul standardizate și pot fi reechipate cu ușurință.

Descopera gama de prize Bachmann pe site-ul Protege Parol.

Daca vrei sa afli mai multe despre gama de prize Bachmann originale te invitam pe site-ul www.protege.ro