Prisum International Trading recomanda Crema hranitoare Himalaya Herbals

29 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Sanatate, frumusete si stralucire utilizand Crema hranitoare Himalaya Herbals in fiecare zi!

Pielea noastra are nevoie de ingrijire si protectie in fiecare zi pentru ca frumusetea si sanatatea ei sa nu fie afectate. Mai ales in perioadele cu temperaturi scazute, pielea are cu adevarat de suferit, fiind expusa la deshidratare, iritatii si pierderea elasticitatii. Factorii care por afecta pielea sunt atat interni (functionarea organismului, prezenta sau absenta vitaminelor si mineralelor, apei, etc.), cat si externi. Printre factorii externi agresivi se numara vantul, frigul, umiditatea crescuta, imbracamintea groasa si produsele de igiena nepotrivite tipului de piele.
O ingrijire corespunzatoare a pielii - evitarea expunerii indelungata la soare, curatarea delicata si hidratarea in mod regulat - poate impiedica instalarea prematura a procesului natural de imbatranire si poate preveni, de asemenea, problemele de sanatate ale epidermei.
Cremele si lotiunile hidratante mentin nivelul natural de hidratare la nivelul pielii si trebuie alese atat in functie de ingredientele lor, cat si tinand cont de tipul de nostru de piele. Pentru a proteja si mentine sanatatea pielii, specialistii recomanda cremele si lotiunile care au in compozitie ingrediente cu proprietati hidratante, hranitoare si emoliente.
Himaya Herbals vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera o crema hranitoare cu textura usoara, non-grasa, indicata pentru toate tipurile de piele. Avand ca ingrediente principale Aloe vera, ce hraneste si hidrateaza intensiv pielea si Ginseng indian, care ofera protectie impotriva factorilor externi agresivi precum poluarea si clima uscata, Crema hranitoare de la Himalaya Herbals asigura protectia pielii pe durata intregii zile. Un alt avantaj major care va va convinge sa o incercati este acela ca produsul se poate utiliza atat pe fata si gat, cat si pe corp.
Crema este disponibila in doua variante - 150ml si 50ml si se aplica pe pielea curata, prin masaj delicat.
Crema hranitoare de la Himalya Herbals hraneste, hidrateaza si protejeaza pielea dumneavoastra, oferindu-va confort, sanatate si frumusete in fiecare zi!
Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram