fbpx

Principalele argumente pentru care containerele modulare sunt o alegere buna pentru constructia unei case

Mai mult ca sigur fiecare dintre noi am remarcat prezenta containerelor modulare in diferite situatii. De la prezenta unor astfel de structuri pe santiere, la prezenta containerelor in zonele de exploatari forestiere si pana la amenajarea unor astfel de structuri modulare pentru unitati de alimentatie publica din categoria street food.

Dincolo de astfel de utilizari in cazul containerelor modulare, trebuie spus ca aceste structuri metalice pot fi folosite pentru constructia unei case ce urmeaza a fi folosite drept locuinta personala. Chiar daca nu multa lume s-ar gandi la astfel de containere modulare atunci cand vine vorba despre ridicarea unei case personale, este important de subliniat care sunt principalele argumente in favoarea acestor structuri metalice de tip modular intr-o astfel de utilizare.

Avantajele containerelor modulare pentru constructia unei case

Un prim avantaj este faptul ca vei putea ridica o casa in raport cu bugetul avut la dispozitie. Datorita faptului ca aceste structuri modulare permit extinderea ulterioara a casei prin adaugarea unor alte containere, ridicarea casei se va putea face etapizat si in functie de bugetul de care dispui.

Un al doilea avantaj este datorat timpului rapid de executie a viitoarei locuinte. Containerele modulare pot fi realizate de producator intr-un timp scurt, iar manevrarea containerelor se face foarte usor si intr-un ritm rapid. In consecinta casa ridicata din containere va putea fi finalizata in cateva saptamani.

Impozitele mai mici cu locuinta reprezinta un alt atuu important pentru care sa ai in vedere varianta containerelor de locuit pentru ridicarea unei case. Acest fapt se datoreaza amprentei la sol a viitoarei case, amprenta la sol care poate fi mai mica ca urmare a posibilitatii de amplasare a casei pe stalpi de beton.

Tot in randul avantajelor regasim si rezistenta unei case construite din containere de locuit la cutremure si la incendiu. Materialele folosite pentru constructia containerelor si pentru izolarea acestora sunt rezistente la foc. In privinta cutremurelor containerele sunt rezistente ca urmare a structurii metalice si a prezoanelor care sunt folosite pentru montarea containerelor.

Nu in ultimul rand putem puncta si avantajul referitor la mobilitatea caselor din containere. Aceste case pot fi montate si demontate rapid, existand astfel optiunea de a te reloca daca este nevoie.

Containere modulare de la producator autorizat

Pentru a avea certitudinea ca vei beneficia de toate proprietatile si avantajele containerelor modulare pentru ridicarea unei case, este recomandat sa apelezi la un producator autorizat de astfel de containere de locuit.