Primul zbor. Sfaturi pentru ca totul sa decurga perfect

Este prima data cand v-ati facut curaj si ati achizitionat bilete de avion si urmeaza sa zburati? Cu siguranta mintea va este plina de intrebari despre cum va fi zborul sau ce trebuie sa faceti inainte de a ajunge in avion. Iata cateva sfaturi de care ati putea tine cont, mai ales daca urmeaza sa calatoriti pe distante lungi!

Multe dintre persoanele care urmeaza sa zboare pentru prima data se preocupa de faptul ca ar putea uita documentele de zbor. Cel mai important document este actul de identitate sau pasaportul. Asigurati-va ca este actualizat si nu va expira prea curand. Pentru mai mult confort, imprimati biletele, cu toate ca este de ajuns sa le aveti doar in format electronic. Odata ce ati aratat aceste documente la biroul de check-in, vi se va emite un permis de imbarcare fizic.

Chiar si cei mai experimentati calatori confunda uneori regulile cu privire la dimensiunile bagajelor. Nu este nicio rusine, vi se va comunica daca ceva nu este in regula, insa ar fi indicat sa stiti ce dimensiuni si culoare are bagajul pentru a-l identifica usor pe banda pentru bagaje. Exista dimensiuni standard pentru bagajele de mana, iar daca nu sunt specificate, sigur este o limita in ceea ce priveste kilogramele. De obicei, bagajele care depasez kilogramele permise in avion, vor fi duse la cala si se va percepe o plata suplimentara pentru acest lucru.

Odata ajuns in avion, nu va trebui decat sa gasiti locul rezervat si sa ascultati indicatiile insotitorilor de zbor. Acestia va vor vorbi despre cum sa folositi echipamentele de siguranta puse la dispozitie si despre cum sa actionati in caz de urgenta. Daca nu reusiti sa tineti pasul cu demonstratia lor, nu va faceti griji, la final vor trece pe la fiecare sa verifice daca centura este pusa corect.

Parcare in Otopeni pe termen lung | park4fly.ro

parcare in Otopeni pe termen lung

Anxietatea dumneavoastra ar putea fi influentata nu doar de zbor, ci si de faptul ca nu ati gasit un loc potrivit in care sa lasati masina pe toata durata calatoriei. Pentru a elimina acest factor de stres, puteti apela la serviciile Park4fly, ce ofera parcare in Otopeni pe termen lung. Numai asa masina dumneavoastra poate fi in siguranta si mai mult decat atat, puteti verifica ce se intampla in parcare printr-o simpla accesare a link-ului https://park4fly.ro/! Pentru calatorii linistite, alegeti parcarea privata din aeroport Otopeni!