Primul Marks amp; Spencer cu sectiune Food din tara s a deschis la Plaza Romania

Cu ocazia deschiderii noului magazin, primii 200 de vizitatori primesc cadou un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei, iar ceilalti vizitatori din ziua inaugurarii primesc un cadou surpriza de la Marks & Spencer Food. Surprizele continua tot weekendul prin campania „It’s your Lucky Day at M&S”, in cadrul careia vizitatorii mall-ului vor primi vouchere ce se pot transforma in premii mergand in noul magazin.

Noul Marks & Spencer din Plaza Romania se intinde pe o suprafata de 1.600 de metri patrati si ofera produse alimentare si vinuri de calitate in cadrul sectiunii Food, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, recunoscute pentru calitatea lor exceptionala. Magazinul are la baza cel mai nou concept de design al retailerului, creat special pentru a oferi clientilor o experienta deosebita de shopping, confort si inspiratie.

Sectiunea Marks & Spencer Food din interiorul noului magazin, sectiune ce reprezinta o premiera pentru Romania, se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse de calitate, care dovedesc expertiza companiei in segmentul alimentar.

Printre categoriile de produse prezente la raft se numara Best of British (gama include produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast) si produse de cofetarie si cadouri (inclusiv produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana).

Totodata, la Marks & Spencer Food din Plaza Romania, clientii au la dispozitie produse de lux si biscuiti (o selectie extinsa de prajituri, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, biscuiti Blueberry Puffs), aperitive si articole de bacanie (o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mancaruri exotice, supe, conserve cu carne de vita, pui, ton, somon si o diversitate de cereale pentru micul dejun) si, nu in ultimul rand, o selectie de vinuri premiate din intreaga lume.

Mai mult, in noul magazin din Plaza Romania clientii vor putea alege produse din 12 linii vestimentare apartinand celei mai recente colectii de vara Marks & Spencer. Aceasta este inspirata din principalele tendinte internationale, care sunt redate intr-o gama de produse chic, confortabile si de inalta calitate.

Potrivit reprezentantilor Marks & Spencer, deschiderea noului magazin din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a imbogati experienta de shopping a clientilor din Bucuresti.