PRIMUL CONGRES INTERNATIONAL ANTI AGING amp;SPA BUCURESTI 2012

Editia 1, Crystal Tower Bucuresti, Bd Iancu de Hunedoara, nr 48

Porta Communication impreuna cu Beauty One organizeaza pe 16 SI 17 OCTOMBRIE 2012, la BUCURESTI, CONGRESUL INTERNATIONAL ANTI-AGING DEDICAT SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL MEDICAL-ESTETIC DIN ROMANIA.

Terapii si tehnologii care au revolutionat in ultima perioada domeniul SPA la nivel mondial vor fi accesibile celor prezenti in cele doua zile de eveniment gratie aportului special al INVITATULUI DE ONOARE, DR. CHRISTIAN JURIST DIN SUA, Director Educational international, specializat in medicina estetica, cu o vasta experienta in domeniul terapiilor anti-aging.

Congresul sustinut la Bucuresti se inscrie intr-un PROGRAM INTERNATIONAL ANTI-AGING.
Dintre temele ce vor fi prezentate, mentionam:
– Introducere in Terapiile anti-aging: Cauzele procesului de imbatranire
– Stiinta, tehnologie si inovatii in terapiile faciale si corporale anti-aging
– Terapia anti-aging cu caviar
– Utilizarea peeling-urile chimice in prevenirea imbatranirii
– Managementul in SPA

Prin PARTICIPAREA la acest Congres, specialistii romani vor avea acces la informatii si demonstratii de care au beneficiat si alti profesionisti de la cele mai renumite SPA-uri din lume.
De asemenea, nu vor lipsi invitatii speciali, nume de referinta din domeniu: Dr. Manuela Ravescu – Manager Scoala de Cosmetica si Machiaj profesional Beauty One, medic specialist chirurg, rezident dermato-venerologie si Liliana Paraipan – manager Mondospa, specialist in Spa Management.

Toti specialistii prezenti vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE SI PREMII constand in produse oferite de sponsorul evenimentului, Pevonia Botanica.

INSCRIETI-VA ACUM PENTRU A AVEA LOCURILE ASIGURATE!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati reprezentantii Porta Communication (0724 509 345) sau Beauty One (0735 217 040).