Primele cumpărături de hăinuțe pentru bebeluși: TOP 5 sfaturi utile

17 februarie 2021
Autor:
PROGZEE

Între alăptări, somn și baie, singurul lucru de care are nevoie o mămică sunt hăinuțele pentru bebeluși dificil de îmbrăcat. Câțiva nasturi în plus sunt suficienți pentru ca micuțul să își piardă răbdarea și să devină agitat sau să înceapă să plângă. Este perfect adevărat faptul că pe piață există o varietate de articole de îmbrăcăminte destinate nou-născuților, disponibile în tot felul de modele și imprimeuri.

Totuși, câte dintre acestea sunt nu doar plăcute ca design, ci și funcționale? Printre cele mai utile sfaturi de care orice mămică are nevoie atunci când vine vorba despre cumpărăturile vestimentare pentru cei mici se numără următoarele:

Care este mărimea potrivită pentru bebeluși?

Spre deosebire de adulți sau de copiii cu vârste mai mari, nou-născuții nu au nevoie de hăinuțe fixe, care le limitează mobilitatea. Bineînțeles, nici variantele foarte largi nu sunt o idee prea bună.

De aceea, în primul an de viață, mămicile se pot orienta asupra acelor articole de îmbrăcăminte cu o mărime sau chiar două mai mari, mai ales pentru că bebelușii se dezvoltă și cresc extrem de repede.

Ce câte hăinuțe avem cu adevărat nevoie?

Chiar dacă piticii noștri reușesc să murdărească rapid orice hăinuță, asta nu înseamnă că garderoba lor trebuie să fie foarte complexă. În principiu, așa cum am menționat și mai sus, viteza lor de creștere este impresionantă, sens în care riscăm ca multe articole să le rămână mici.

Prin urmare, ori de câte ori facem achiziții pentru noii membri ai familiei, mai puțin este întotdeauna mai bine.

Să nu uităm nici de materiale...

Fără discuție, bumbacul este un material obligatoriu în alegerea hăinuțelor potrivite pentru copilașii noștri. Nou-născuții au o piele deosebit de sensibilă, iar materialele sintetice le pot provoca alergii sau reacții adverse.

Ce modele se dovedesc facil de îmbrăcat?

Pentru a nu întâmpina dificultăți la îmbrăcare, ideal ar fi să căutați hăinuțe lejere, cu modele cât mai simple. De regulă, articolele vestimentare cu capse sau cu fermoare sunt perfecte, în special dacă piticul este extrem de energic de fiecare dată când îl schimbăm.

Cele mai populare hăinuțe în primele luni de viață sunt body-urile, special create pentru confortul nou-născutului. De asemenea, încercați să vă asigurați că nu îl îmbrăcați nici prea gros, dar nici foarte subțire. Recomandat este să țineți cont de temperatura de afară (asta dacă obișnuiți să îl scoateți des din casă) sau din camera în care micuțul își petrece cea mai mare parte a timpului.

De unde cumpărăm hăinuțe pentru bebeluși?

La momentul de față, părinții dispun de numeroase opțiuni. Cu toate acestea, magazinul online Puppa.ro le iese acestora în întâmpinare nu doar cu o gamă diversificată de hăinuțe pentru copii, ci și cu multe alte produse necesare pentru siguranța și bunăstarea piticilor. Să mai amintim și de calitatea înaltă a produselor, de prețurile avantajoase, de livrarea rapidă sau de returul facil?

Așadar, cumpărarea hăinuțelor perfecte pentru nou-născuți nu este un proces deloc dificil, atât timp cât ținem cont de anumite aspecte esențiale. Nu uitați că oricât de atrăgătoare sunt unele modele, cel mai important este ca juniorul să beneficieze de confort, siguranță și mobilitate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram