Primele case de marcat fiscale inteligente fabricate integral in Romania disponibile acum impreuna cu solutiile Magister Software

4 iulie 2017

Din pacate, desi indelung discutate cu reprezentantii mediului de afaceri, normele metodologice privind noua legislatie a caselor de marcat nu au fost inca adoptate de catre Ministerul de Finante.

Cu toate acestea, pe baza draft-ului propus, producatorii de echipamente fiscale au inceput deja ajustarea aparatelor aflate in exploatare, in concordanta cu legislatia actuala, astfel incat ele sa fie cat mai usor de adaptat la cerintele noii legi, in momentul in care aceasta va intra in vigoare.

Un exemplu in acest sens il reprezinta cele doua modele de aparate de marcat fiscale recent avizate, sub denumirile Athlos V-WS si respectiv FMC Epson TM-T810, care sunt disponibile, incepand cu luna iunie 2017, in oferta de solutii Magister Software.

Ambele modele reprezinta o premiera pe piata autohtona a caselor de marcat datorita caracteristicilor tehnice care permit integrarea cu aplicatiile software specializate pentru retail, folosind o interfata IP, alaturi de clasicele porturi de comunicatie USB sau serial.

Totodata, ambele modele au fost proiectate si sunt executate integral in Romania, demonstrand astfel capacitatea industriei electronice autohtone de a dezvolta echipamente de inalta calitate, pe o nisa de piata dominata pana acum de importuri.

Noile echipamente fiscale pot functiona atat in regim de casa de marcat, cat si drept imprimanta fiscala, datorita flexibilitatii software-ului cu care sunt dotate.

Athlos V-WS este un model entry-level compact, cu consum redus de hartie, ce tipareste bonuri cu latimea de 57 mm, fiind destinat magazinelor mici si medii.

Destinat zonei high-end, FMC Epson TM-T810 foloseste un modul fiscal identic, in ceea ce priveste functionalitatile, cu Athlos, pe care il imbina insa cu viteza si fiabilitatea excelente ale unei imprimante Epson T810. Dotat cu mecanism auto-cutter si un display client VFD pe picior, acest echipament fiscal tipareste bonuri cu latimea de 80 mm, la o viteza de 150 mm/s.

Principalele avantaje ale celor doua noi modele de aparate fiscale sunt functiile ultra-moderne de comunicatie in regim online si capacitatea de adaptare rapida la cerintele viitoarei legislatii, avand in vedere ca sunt conforme cu mare parte dintre noile solicitari fiscale, chiar daca acestea nu sunt inca obligatorii.

Aceste beneficii garanteaza costuri reduse de adaptare la noua legislatie fiscala pentru comerciantii care isi deschid magazine pana la aparitia noii legi. Astfel, noile modele asigura de pe acum o conformitate ridicata cu draft-ul viitoarelor norme, eventualele adaptari putand fi facute rapid, cu costuri reduse, fara a fi necesara inlocuirea integrala a echipamentului fiscal atunci cand legislatia va impune refiscalizarea lor.

Prin noua lansare, Magister Software stabileste o premiera pe piata solutiilor fiscale din Romania, fiind prima companie care integreaza noua generatie de aparate fiscale ultra-rapide, interconectate IP, si isi pregateste astfel solutiile pentru comertul de maine.

Despre SmartCash Retail Management System
Solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister Software, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, furnizorilor de produse si servicii din HoReCa, precum si retelelor comerciale cu un numar mare de unitati, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Despre Magister Software
Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. De 15 ani, Magister se implica in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram