fbpx

Primavara Vara 2014 Colectiile de Dama si Lenjerie Marks and Spencer

Colectiile de dama Primavara – Vara 2014 Marks and Spencer aduc cu sine o nota de incredere si o mai mare constientizare a femeii contemporane sustinand astfel fiecare aspect al unui sezon vibrant 2014.
Sezonul Primavara-Vara 2014 se bucura de o trecere catre un stil elegant si o modelare minima prin linii curate si constructii moi. Formele voluminoase si croitoria eleganta se intalnesc cu nuante energice si luminoase dar si cu albul ca afirmatie pentru o exprimare moderna si sofisticata a sezonului Primavara – Vara 2014.
Directia pentru SS 2014 este una ce sublinieaza eleganta si increderea sarbatorind finetea design-ului contemporan.
Colectiile vor fi disponibile in magazine si on-line incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2014.

Trenduri Colectii SS14

WHITE OUT
Simplist, curat si fara eforturi cu accente sportive stralucitoare; White Out este o constructie chic linear cu drapaje fluide ce re-afirma albul ca fiind o noua directie cromatica indrazneata.

WORLDWIDE
Worldwide sarbatoreste aventura contemporana. Exista un joc al proportiilor in timp ce printurile abstracte si drapajele se unesc intr-o explozie grafica a elegantei feminine.

PRETTY THINGS
O intalnire romantica in care texturile florale, pliurile indraznete si umbre in nuante de zahar se intalnesc intr-o explozie de stil. O stratificare superba, decupaje atente din dantela si o stralucire metalica defines acest stil eclectic si personifica estetica feminina contemporana.

PAINT BOX
O explorare contemporana a cromaticii ce uneste culorile primare cu siluetele simple intr-o explozie a diveristatii de tonuri. Articole de piele colorate combinate cu articole neutre de lux creaza contraste ce scot superb in evidenta colectia.

90S LUXE
O eleganta lejera si sofisticata defineste re-intoarcerea la eleganta sartorial a aniilor 90. Croielile monocromatice si articolele de piele puncteaza estetica urbana minimalista intr-o redefinire a clasicului.