fbpx

Primavara aceasta se poarta feminitatea

Redescopera imbratișarea hainelor tale
Știm cat de repede se uzeaza hainele, cat de putine spalari sunt necesare pentru a duce bluza noastra preferata din bumbac la un pas a de a deveni carpa. Daca, insa, vom adauga Asevi Talco Rosa la fiecare spalare, vom observa cum uzura iși va pierde din putere, iar hainele noastre vor ramane neschimbate. Poate parea ca mergem la cumparaturi prea des și ca nu facem altceva decat sa ne reinnoim. Doar cei cu memorie bune vor observa ca, de fapt, purtam aceleași haine și atunci vor muri de curiozitate sa ne afle secretul.
Insa, magia lui Asevi Talco Rosa nu se oprește aici. Multe din hainele noastre contin, inevitabil, materiale sintetice. Daca știm un lucru despre acestea, e faptul ca se electrizeaza mult mai ușor decat fibrele naturale, ceea ce ne provoaca disconfort și nervi. Din fericire, balsamul nostru nu face doar hainele mai moi, ci elimina și electricitatea statica din ele. Astfel, ne vom simti mereu in largul nostru, indiferent ce purtam.
Cat despre miros, Asevi Talco Rosa ar putea trece deseori drept un parfum de firma care, insa, ramane mereu proaspat, indiferent de cat de calda va fi primavara noastra.
Și uite așa, PONS ne transforma primavara minunata intr-una perfecta.