fbpx

Prima jumatate a lui 2011 aduce clienti importanti si crestere semnificativa pentru integratorul IT C amp;D Industries

Pentru C&D Industries anul 2011 a insemnat, pana acum, afirmarea statutului de integrator IT solid si serios, aflat intr-o puternica perioada de crestere. Primele 6 luni ale anului au adus proiecte importante, printre care implementarea de solutii hardware si software complexe pentru Monitorul Oficial, Camera Deputatilor si PUMA Romania, si o confirmare a stabilitatii in piata din ultimii ani.

In contextul amenajarii unui nou sediu, PUMA Romania s-a confruntat cu nevoi complexe din punct de vedere al infrastructurii IT si managementul comunicatiilor. In cadrul acestui proiect, C&D Industries a oferit solutii si echipamente hardware si software: cablare structurata, statii si monitoare front-office, echipamente de birou Ricoh, solutie antivirus Enterprise Trend Micro.

Principalele obiectivele ale Regiei Autonome Monitorul Oficial au fost de modernizare si dezvoltare continua a capacitatilor de productie, cresterea productivitatii si a calitatii materialelor tiparite. In acest sens, C&D Industries a propus implementarea unei solutii IBM de management al documentelor, care cuprinde: conversia textelor pentru publicare prin recunoasterea optica a caracterelor, interfata Web sau arhivarea informatiilor. O alta solutie implementata cu succes si care a adus beneficii majore pentru Monitorul Oficial a fost aplicatia pentru managementului resurselor financiare si umane, ERP-ul IDEALE 2005.

Un alt proiect major pentru C&D Industries a fost implementarea unui sistem cluster si sistem de backup pentru recuperare de date in caz de dezastru pentru Camera Deputatilor. Solutia oferita de C&D Industries a fost formata din servere IBM si un sistem de stocare pentru structuri de baze de date, fisiere de sistem si de date Oracle.

Constientizand nevoia de aplicatii software si hardware specifice care sa asiste angajatii in activitatile zilnice, reprezentantul oficial RA Monitorul Oficial declara: “Apreciem calitatea performantelor produselor si consumabilelor livrate de C&D Industries. Toate aceste performante se constituie in tot atatea recomandari de foarte bun executant pe care le intruneste C&D Industries si pentru care ne permitem, fara rezerve, sa-l recomandam si altor beneficiari.”

“Solutiile hardware si software propuse si implementate de C&D Industries ne permit sa intelegem si sa satisfacem mai bine nevoile si cerintele clientilor PUMA, toate la un standard ridicat de calitate.” apecieaza store manager-ul PUMA Romania.