Ar trebui sa-i oferi un cadou de la prima intalnire?

Ai intalnit o fata prin intermediul unui site de Matrimoniale Arges si urmeaza sa te intalnesti cu ea fata in fata. Intrebarea este: Ai putea sau ar trebui sa-i cumperi un cadou in acest stadiu? Expertii nu sunt adeptii utilizarii obiectelor materiale pentru a impresiona fetele. In primul rand, risti sa atragi femeile gresite, interesate material. In al doilea rand, probabil ca acest lucru nu va functiona intr-un mod durabil. Dar asta nu inseamna neaparat ca este complet gresit sa duci un cadou la prima intalnire. Iata detalii si sfaturi in cele ce urmeaza.

Deci, ar trebui sa-i oferi un cadou de la prima intalnire?

Raspunsul rapid este Nu. Raspunsul lung este: depinde – si aici vom dezvolta.

Cand este recomandat sa aduci un dar fetei cu care te intalnesti prima data dupa ce ai cunoscut-o pe un site de Matrimoniale Arges?

Practic, atuncic and vezi ceva uimitor care iti aduce aminte de ea si nu este atat de scump. Mai ales la o prima intalnire, sa-i aduci un mic dar poate sa te ajute sa devii memorabil in inima sa. Asta pentru ca in acest caz ceea ce conteaza este de fapt gestul. De exemplu, daca ai obervat pe profilul ei sau ti-a povestiti in conversatiile online de pe Matrimoniale Arges ca ii plac desenele animate, nu vei gresi daca ii duci o figurina cu un personaj amuzant. Ideea de baza este sa-ti arati ca esti atent la lucrurile pe care ea le spune. Ideea nu este sa incerci sa o impresionezi cu banii cheltuiti pe acel obiect.

De ce sa nu-i oferi un cadou in mod automat?

Exista cateva motive pentru care expertii in dating online ii sfatuiesc pe barbati sa nu aduca la prima intalnire un cadou in mod automat. Principalul motiv este ca in principiu pornesti dintr-o pozitie prin care incerci sa “castigi” afectiunea ei cu bunuri materiale. Nu conteaza daca este ceva mic cum ar fi o cutie de bomboane sau un trandafir – ideea este ca aceste cadouri spun de la sine – te rog, sa ma placi! Ele nu se rezuma la a te prezenta ca un tip de inalta valoare asa cum ti-ai dori probabil si asa cum ea ar aprecia cu siguranta la un baiat pe care l-a intalnit pe un site de Matrimoniale Arges.

O alta problema care apare aici – duci lucrurile intr-o zona mult prea formala de la prima intalnire (si poate chiar ciudata), oferindu-i un cadou “romantic”. Retine ca in acest stadiu voi doi sunteti doua persoane care s-au intalnit pe un site de Matrimoniale Arges si care incearca sa se descopere mai bine pentru a vedea daca se potrivesc cu adevarat si/ sau vor sa dezvolte o relatie in acest sens. Prin urmare, atunci cand tu ii duci trandafiri sau bomboane, gestul poate parea fortat, ciudat si chiar disperat. Cu siguranta nu vrei sa faci niciunul din aceste lucruri. Deci, cel mai bine este sa sari peste cadoul de la prima intalnire, mai ales daca te opresti la ceva pur material.