Prima Casa vs. Credit imobiliar

complex rezidential din Corbeanca

Dorinte sunt, optiuni la fel, problema sta in portofel! Din fericire, pentru achizitionarea unei locuinte bancile din Romania ofera sprijin financiar tuturor celor care-l solicita si care indeplinesc conditiile impuse de fiecare banca in parte.

Sunt atat de multe variante de creditare incat nici nu stiti ce sa intrebati cand mergeti la banca. Totul este foarte simplu daca povestiti consultantului situatia in care va aflati. Cel mai probabil acesta va recomanda doua tipuri de credit: Prima Casa si credit imobiliar. Ambele sunt destinate exclusiv achizitionarii de imobile, insa difera in ceea ce priveste dobanda, rata lunara si procedurile de aplicare.

Prima Casa este foarte potrivita celor care nu mai detin nicio locuinta sau detin una foarte mica. Avansul necesar acestui credit este de minim 5% si se acorda pe o perioada maxima de 30 de ani. Desi dobanda si avansul sunt mai mici decat in cazul altor credite, Prima Casa vine la pachet cu diverse restrictii ce trebuie neaparat respectate.

Avansul in cazul unui credit imobiliar este de minim 15% din valoarea imobilului, fapt care nu avantajeaza deloc clientii ce nu au niciun ban adunat. Vestea buna este ca in ziua semnarii contractului de creditare, clientul mai poate solicita un credit care sa acopere valoarea avansului. O alta veste buna este ca acest credit se obtine mult mai repede decat Prima Casa. Estimarile ajung undeva in jurul perioadei de o luna de asteptare, fata de 3-4 luni in cazul primului tip de credit. Evident, acest lucru este influentat de banca sau de cine evalueaza dosarele. Lucrurile se pot intampla si mai repede, insa media vorbeste!

Cel mai ambitios proiect imobiliar din Corbeanca – Paladin Residence

Dezvoltatorii noului proiect imobiliar din Corbeanca accepta orice modalitate de plata, ceea ce este in avantajul tuturor clientilor. Pentru a va asigura de acest lucru, accesati http://www.paladinresidence.ro/ si vizualizati informatiile de pe site, apoi vizitati noul complex rezidential din Corbeanca, proiectat si dezvoltat de Paladin Residence, moment in care veti putea afla direct orice detaliu va intereseaza cu privire la modalitatea de achizitie si plata!