fbpx

Prezenti, la datorie in fiecare zi din luna decembrie

Restaurantul nostru cu specific traditional romanesc, din statiunea Mamaia asigura si servicii de livrare la domiciliu chiar si in perioada sarbatorilor de iarna. Daca nu ti-ai pregatit inca prepartele speciale pentru masa de Craciun si Anul Nou, iti poti alege din meniurile noastre create pentru 2 sau 4 persoane si poti da o precomanda incepand de astazi. Restaurantul cu specific romaneasc din Constanta va invita sa petreceti un timp de calitate, relaxant, impreuna cu prietenii sau familia in confortul casei, cu cele mai bune preparate de la Casa Romaneasca.

Ce gasesti in meniul Casa Romaneasca de sarbatori? Poti alege unul din meniurile pregatite special pentru 2 sau 4 persoane,  ce contin un platou romanesc, sarmale, friptura, piftie si multe alte bunatati sau poti comanda din meniul a la carte gustari precum salate boeuf, sarmale, piftie sau friptura la tava. Contacteaza-ne la numerele de telefon 0720 011 077/ 0771 334 503 sau comanda direct de pe site! Bonus, iti oferim o sticla de vin din partea casei. Nu mai sta pe ganduri si asigura-ti cea mai gustoasa si savuroasa masa de sarbatori.

Pe site-ul Casa Romaneasca gasesti un meniu bogat si diversificat, special creat pentru perioada sarbatorilor, de aceea incepand cu data de 17 decembrie poti plasa o precomanda, iar noi iti livram oricand intre 24 si 26 decembrie. Alege meniul ce ti se potriveste si plaseaza pre-comanda ta pe site sau telefonic.