fbpx

Prezentarea produselor Pamirco – traverse din lemn

traverse de cale ferata

Railway sleepers sau denumirea in romana, traverse de cale ferata sunt elementele cheie care intra in compozitia cailor ferate. Avand la baza un sistem de prindere si o rezistenta considerabila, traversele sunt responsabile de legarea sinelor intre ele oferindu-le rezistenta.

Unde se gasesc travese din lemn calitative?

Industria lemnoasa din Romania este una larga si variata, insa nu intotdeauna se pune accentul pe calitatea acestora si pe o prelucrare superioara la un nivel inalt, motiv pentru care trebuie sa fii atent atunci cand faci o alegere.

Pamirco Manastiur este un producator cunoscut a traverselor de lemn cu o experinta de peste 16 ani in aceasta industrie, avand contact cu tot felul de clienti si necesitati, atat pe plan international cat si national. Varietatea clientelei si numarul crescut al acesteia, face din Pamirco un brand care cunoaste indeaproape nevoile oamenilor cu privire la constructia traverselor si le transforma in servicii de profesionalism prin fiecare produs pe care il fabrica.

Website-ul firmei se afla in online si detine toate informatiile necesare pe care trebuie sa le stii inainte de a face o comanda, iar pozele cu rezultatul final sunt un prilej de a observa calitatea cu care se lucreaza. Dupa care poti lua usor si eficient contact cu ei pentru a-ti comanda produsele dorite. Alege oameni experimentati si o munca profesionista, astfel vei fi surprins de produsele superioare pe care ti le pregatesc.

Ce fel de produse fabrica Pamirco?

Producatorul Pamirco duce mai departe o traditie veche a fabricii de Cherestea infiintata in 1902. Astazi, brand-ul este specializat in fabricarea traverselor cat si in realizarea de panouri asamblate si cherestea tivita/netivita. In randul traverselor regasim cateva tipuri cunoscute pe care ei le prelucreaza :

  • traverse de cale ferata normale
  • traverse pentru macazuri si incrucisari
  • traverse pentru poduri

Fiecare prelucrare de railway sleepers este conceputa conform SR EN 13145+A1:2012, ce are in vedere folosirea ei pentru orice tip de ecartament. In cazul in care se necesita si construirea unor traverse speciale care sa serveasca spre anumite scopuri precum absorbtie de vibratii, elasticitate sau izolare pentru oamenii din locurile adiacente caii ferate,Pamirco este locul ideal pentru a-ti crea un produs complet.

Mai mult decat atat, la cererea clientilor, Pamirco poate prelucra orice produs din material lemnos care ar putea intra in constructia cailor ferate. Oamenii specialisti ai firmei stau la dispozitia ta pentru a oferi informatiile necesare cu privire la produsele special prelucrate, astfel orice element lemnos poate fi proiectat si produs in compania acestora.

Care este materialul confectionarii unor traverse de cale ferata – Pamirco?

Asa cum le spune si denumirea in engleza, traversele destinate cailor ferate sunt confectionate din material lemnos. Producatorul Pamirco este specializat in prelucrarea acestui material, fiind vazut de catre acestia, cel mai benefic si eficient pentru conceperea corecta a constructiei.

Pentru a indeplini un standard corect de calitate si pentru un transport feroviar in deplina siguranta, lemnul este vazut unul dintre cei mai reizistenti si durabili, in speta lemnul de esenta tare folosit constant de Pamirco – stejarul si fagul.

Prelucrarea corecta a acestui material ofera beneficii multiple unei constructii de cai ferate printre care regasim : stabilititate, elasticitate, sustinabilitate, rezistenta, durabilitate si protectie impotriva deraierii.

Structura organica si naturala a materialului ii permite sa lupte impotriva factorilor externi care se abat asupra unei constructii exterioare, devenind in timp un material greu distructibil.

Lemnul mai este de asemenea un material econom care permite inlocuirea usoara a unuia deteriorat cu altul nou, fara a interveni asupra intregii structuri,asa cum se intampla in cazul betonului, care necesita acoperirea mai multor costuri.

Railway sleepers – constructii profesionale Pamirco

Traversele din lemn sunt constant o alegere potrivita, mai ales in cadrul unei constructii de cai ferate cat si destinate altor lucrari. Principalele caracteristici esentiale ale lemnului fac din acesta cel mai eficient material, durabil si capabil de a mentine o greutate considerabila, precum cea a transportului feroviar.

Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul cu care lucreaza cei de la Pamirco,l-a facut un producator dorit si apreciat in mai multe tari precum Egipt, Germania,Serbia, Turcia, Ungaria, Romania si multe altele.

Produsele lor sunt de o calitate superioara, prelucrate de ceamai moderna aparatura si de cele mai profesioniste si experimentate maini – echipa Pamirco.

Intra acum pe site-ul lor pamirco.com si descopera ca orice serviciu se poate face la o calitate ridicata si un nivel superior.