Prezentarea cabinetului de avocatură Buju Stanciu și Asociații

3 noiembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Buju Stanciu și Asociații este o companie de avocatură specializată pe mai multe arii de expertiză. Aceasta societate de avocatură s-a impus prin experiența și profesionalismul de care dau dovadă. Un avocat penal din această echipă îți va oferi toată îndrumarea necesară în vederea atingerii scopurilor tale.

Ariile de expertiză în care excelează societatea de avocatură de business

            Buju Stanciu și Asociații mizează pe varietate, experiență și profesionalism. Echipa aceasta se mândrește cu avocați în București care sunt specializați în mai multe arii juridice. Diversitate a este un element cheie, deoarece societatea de avocatură dorește să colaboreze cu o multitudine de clienți. Buju Stanciu și Asociații îți pune la dispoziție avocați:

 1. avocat dreptul familiei
 2. avocat drept civil
 3. avocat dreptul muncii
 4. avocat drept fiscal
 5. avocat start-up și investiții
 6. avocat comerț electronic
 7. avocat drept comercial
 8. avocat achiziții publice
 9. avocat drept imobiliar și urbanism
 10. avocat criptomonede și blockchain

Avocații colaborează cu numeroși alți specialiști pentru a fructifica timpul pe care îl au la dispoziție. Aceștia au abilități de comunicare foarte bune. Indiferent de aria de expertiză, vei avea parte de o analiză meticuloasă a cazului tău într-un timp optim. Activitatea lor presupune productivitate, comunicare și responsabilitate. Vei avea parte atât de confidențialitate, cât și de toată atenția echipei de avocați.

Avocați meticuloși și experimentați

            Acest cabinet de avocatură din București pune la dispoziție avocați tineri și ambițioși. Aceștia vor lucra în favoarea ta și îți vor oferi o analiză personalizată, în funcție de dorințele tale. Un avocat bun trebuie să fie serios și competent în aria în care își desfășoară activitatea. Ce alte calități și abilități trebuie să mai posede un bun avocat?

 • trebuie să gândească logic
 • nu trebuie să se pripească
 • trebuie să fie persuasiv și perseverent
 • este necesar să posede abilități excelente de comunicare
 • trebuie să fie atent, dar și meticulos
 • este esențial să fie creativi
 • trebuie să aibă abilități bune de cercetare
 • este necesar să fie agili

Avocații din compania Buju Stanciu și Asociații posed toate aceste calități și se mândresc cu vasta lor experiență juridică. Sunt inteligenți și capabili atunci când vine vorba de domeniul pe care îl practică. Dacă vei apela la această societate de avocatură, vei avea parte de servicii de calitate și profesionalism.

Asistență juridică Pro Bono

            Pro Bono este termen latinesc care, în mare, se referă la binele tuturor oamenilor sau la binele public. Aceasta este o valoare în care Buju Stanciu și Asociații se încrede. Prin urmare, societatea de avocatură a ținut să ofere și acest tip de asistență: asistență juridică Pro Bono.

Acest tip de serviciu se poate referi la: protejarea drepturilor, alegeri electorale, statul de drept, elaborarea legislației, dar și interesul public. Totuși, pentru o astfel de cerere, cazul va trebuie să fie examinat în prealabil.

Cererea va fi luată în considerare în funcție de timpul, dar și de volumul de lucru al avocaților. Societatea de avocatură de business crede în ajutarea oamenilor. Aceasta dorește să le schimbe viața în mod pozitiv. Totuși, această cerere necesită un anumit tip de aprobare, pe care compania nu și-o asumă.

Buju Stanciu și Asociații, într-o continuă dezvoltare

            Acest birou de avocatură are ca scop dezvoltarea lui juridică. Buju Stanciu și Asociații valorifică fiecare oportunitate pe care o are pentru a crește ca și companie. Așadar, a considerat că încheierea de parteneriate strategice cu societăți de avocatură reputate constituie un avantaj.

            Care este avantajul? Prin astfel de parteneriate, compania are ocazia de a face diverse schimburi de experiențe. Angajații află lucruri noi prin schimburi de cunoștințe, dar și prin schimburi de know how.

            De aceea sunt avocații angajați în acest birou de avocatură atât de experimentați. Deoarece au avut de învățat de la societăți de avocatură din Italia și Republica Moldova. Și-au fructificat această experiență și au acumulat abilități specifice ocupației lor.

O echipă de avocați excelentă

            Buju Stanciu și Asociații promite că te va purta pe culmile succesului. Echipa este una de încredere. Aceștia doresc să ajute cât mai mulți oameni în cât mai multe domenii. Expertiza de care veți avea parte vă va fi benefică în orice arie de expertiză aveți nevoie. Îi puteți contacta chiar acum pe Buju Stanciu și Asociații sau puteți verifica site-ul bsa.ro pentru mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram