Prezentarea Asociatiilor Studentesti

Sambata si duminica, 5-6 noiembrie, are loc in Piata Universitatii din Bucuresti Prezentarea Asociatiilor Studentesti.
In cadrul acestui eveniment apartinand celui mai mare festival studentesc, Studentiada, organizat de catre Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, participa ONG-uri studentesti din cele mai importante centre universitare din Bucuresti.

Cu mic cu mare, voluntarii s-au pregatit inca de la inceputul saptamanii pentru a pregati materialele de promovare cu care sa se evidentieze in centrul capitalei.
De la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici Asociatia Studentilor din Inginerie Electrica.
Imbracati in tricouri albastre si plini de voie buna in interiorul unei atmosfere de prietenie intre asociatiile prezente, voluntarii sunt incantati sa ia parte la acest eveniment la care vor fi prezenti weekend-ul acesta de la ora 12:00 pana spre miezul noptii.

Marian Silisteanu, Presedinte ASIE: “Ne aflam la a zecea editie a celui mai mare festival studentesc, Studentiada, apartinand celei mai mari federatii studentesti, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania. Ne bucuram pentru faptul ca suntem prezenti la acest eveniment alaturi de prietenii de la celelalte asociatii. Ideea a apartinut conducerii UNSR, cei care au facut ca acest eveniment sa aiba loc aici, in Piata Universitatii alaturi de partenerii nostri fara de care aceasta manifestatie nu ar fi avut loc si cu aceasta ocazie tin sa le multumesc in numele Asociatiei Studentilor din Inginerie Electrica.
Piata ne apartine weekend-ul acesta si cu acest prilej facem un apel catre toti studentii, elevii, tinerii si nu numai, din Bucresti: Veniti alaturi de UNSR in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a trai studenteste!”

Simultan cu Prezentarea Asociatiilor Studentesti, pe scena se vor desfasura piese de teatru, proiectii de filme, momente de folk, stand up comedy si un concert marca Pasarea Rock.

Multumiri speciale Primeriei Generale a Capitalei, Arcub, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Centrul Cultural UNESCO, Centrul European al Primariei Sector 6 si Universitatea Politehnica din Bucuresti pentru sprijinul acordat.