Prezenta romaneasca la Forumul Balanced Scorecard Arabia Saudita 2011

Balanced Scorecard Arabia Saudita 2011 a cuprins o gama variata de sesiuni de prezentare reunind vorbitori si facilitatori reputati in strategie si managementul performantei, precum Dr. Robert Kaplan, Dr. David Norton, Alan Fell, Paul Kenny, Furqan Nasri si un numar semnificativ de companii private si autoritati din regiunea de Sud-Est a Asiei.

Principalul moment din cadrul evenimentului a fost dedicat unui Masterclass de doua zile facilitat de catre autorii si primii dezvoltatori ai Balanced Scorecard, Dr. David Norton si Dr. Robert Kaplan. Pe parcursul celor doua zile de Masterclass, initiatiorii conceptului modern de Balanced Scorecard, au abordat o serie de subiecte importante referitoare la executia strategiei, printre care:

– Procesul de Executie a Strategiei;
– Rolul Biroului de Management al Strategiei;
– Importanta selectarii de KPIs semnificativi, selectarea si finantarea initiativelor strategice;
– Managementul Riscului si integrarea cu Sistemul de Executie a Strategiei;
– Monitorizarea, testarea si adaptarea strategiei;
– Implementarea Balanced Scorecard: Conducerea spre schimbare si rolul CEO-ului;
– Implementarea Balanced Scorecard: Rolul esential al Biroului de Management al Strategiei.

Agenda evenimentului a fost dedicata prin excelenta studiilor de caz in raport cu implementarea Balanced Scorecard, evenimentul propunandu-si sa analizeze mai mult decat elementele de baza referitoare la Balanced Scorecard cu scopul de a evidentia adevaratele motive pentru care organizatiile publice si private au succes sau esueaza in executia strategiei.

Participarea la acest eveniment confirma angajamentul companiei Acumen Integrat in sustinerea mediului economic din Romania prin integrarea de noi idei si metodologii consacrate la nivel international precum Balanced Scorecard.

Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro. Cu studii efectuate in Romania, Danemarca si un stagiu de pregatire in Australia, Adrian este unul din expertii la nivel international in privinta Modelelor de Maturitate folosite in Managementul Performantei.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Evenimente Acumen Integrat

Agenda evenimentelor care vor fi organizate de Acumen Integrat in urmatorul an este disponibila la adresa www.indicatorideperformanta.ro/cursuri-training-conferinte/agenda2012 si curpinde:

– Cursuri deschise pe teme legate de Managementul Performantei
– Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012
– Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012